KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Διόρθωση σε δημοσίευση: συγκέντρωση τροφίμων από το καφέ Σκηνικό. Μοιράστηκαν από αντιδημάρχους του δήμου Φυλής

15/04/2015 15:16
Ανανεώθηκε 15/04/2015 16:13
2 '
τρόφιμα, άποροι, Πάσχα, καφέ Σκηνικό, Άνω Λιόσια, μαραθώνιος αγάπης, κοινωνική υπηρεσία, δήμος Φυλής
Φωτό αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Περίπου 500 σακούλες με τρόφιμα μακράς διαρκείας παρέδωσαν το καφέ Σκηνικό και ο Άγγελος Σκαμαντζούρας στο δήμο Φυλής τη Μεγάλη Εβδομάδα, προκειμένου να δοθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ειδικού event με τίτλο “Μαραθώνιος αγάπης”, ενόψει του Πάσχα, που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το café Σκηνικό και το γυμναστήριο Ευ Ζην.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τις σακούλες με τα τρόφιμα μοίρασαν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του δημαρχείου στα Άνω Λιόσια, οι αντιδήμαρχοι διοίκησης Δημήτρης Καμπόλης και Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά τα τρόφιμα δόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να τα διαθέσει σε άπορες οικογένειες της περιοχής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σακούλες παρέμειναν στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας για πολύ λίγο, καθώς η λίστα των ατόμων στην οποία ήταν προορισμένο να τα διαθέσουν οι δυο αντιδήμαρχοι δεν συμβάδιζε με τα άτομα που είναι δικαιούχοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Ως αποτέλεσμα ήταν, κάτοικοι που είναι εγγεγραμμένοι στην καθ΄ ύλην αρμόδια υπηρεσία του δήμου ως άποροι και ανήμποροι να μείνουν εκτός της συγκεκριμένης φιλανθρωπικής κίνησης.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο κ. Οικονομάκης έδωσε από τα συγκεκριμένα τρόφιμα της οικογένειας Σκαμαντζούρα και σε άλλες οικογένειες, τις οποίες, μέλη εξωραϊστικών συλλόγων (και όχι οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι) υπέδειξαν ότι έχουν ανάγκη.

 

τρόφιμα, άποροι, Πάσχα, καφέ Σκηνικό, Άνω Λιόσια, μαραθώνιος αγάπης, κοινωνική υπηρεσία, δήμος Φυλής
Φωτό από τον “1ο Μαραθώνιο Αγάπης” που οργάνωσαν τρεις επιχειρήσεις
τρόφιμα, άποροι, Πάσχα, καφέ Σκηνικό, Άνω Λιόσια, μαραθώνιος αγάπης, κοινωνική υπηρεσία, δήμος Φυλής
Φωτό από το “2ο Μαραθώνιο Αγάπης”
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: