KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ασφαλής πρόσβαση στο σπίτι!

13/11/2015 18:02
2 '
Συσκευή_Ασφαλούς_Πρόσβασης
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

H πρόσβαση στις εισόδους των πολυκατοικιών και των μονοκατοικιών έχει γίνει μια εύκολη υπόθεση για τους επίδοξους κλέφτες αφού το μόνο που του κρατάει απέξω είναι το κυπρί της πόρτας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Περιγραφή και χαρακτηριστικά.

Σε πολλές πολυκατοικίες έχουν μεριμνήσει και κλειδώνουν την είσοδο κάθε φορά που μπαίνουν ή βγαίνουν με αποτέλεσμα αφενός να νιώθουν πιο ασφαλείς αλλά από την άλλη να υπάρχει δυσκολία πρόσβασης με τα παιδιά, του ηλικιωμένους, τους φιλοξενούμενους, τον ταχυδρόμο και με τους ανθρώπους που παραδίδουν έτοιμο φαγητό. Επίσης δεν είναι και λίγες οι φορές που μπορεί η πόρτα να ξεχαστεί ξεκλείδωτη και να μην γνωρίζουν ποιος το έκανε.

Η συσκευή ασφαλούς πρόσβασης μέσω τεχνολογίας RFID εξασφαλίζει τον ασφαλή και εύκολο έλεγχο σε πόρτες , γκαραζόπορτες & πόρτες ασφαλείας. Η συσκευή ελέγχει μια ηλεκτρονική κλειδαριά (ηλεκτρομαγνήτη ή ηλεκροπήρο) και ταυτόχρονα μπορεί να ελέγξει και το κυπρί της πόρτας. Έτσι παρέχει διπλή ασφάλεια στην πόρτα χωρίς την ανάγκη κλειδώματος.

Οι χρήστες είναι εφοδιασμένοι με μία κάρτα ή μπρελόκ RFID της οποία πλησιάζοντας αυτήν στη συσκευή ανάγνωσης αυτή ελέγχει εάν είναι καταχωρημένη και η πόρτα ανοίγει.

Η συσκευή έχει τις παρακάτω πολύ σημαντικές ιδιότητες οι οποίες την καθιστούν πολύ ασφαλή κατά τη λειτουργία της.

  1. Αυτόματο κλείδωμα της πόρτας μέσω της ηλεκτρικής κλειδαριάς μόλις κλείσει η πόρτα. Εξασφαλίζει ότι η πόρτα παραμένει μόνιμα κλειδωμένη.
  2. Έλεγχος ότι η πόρτα έχει κλείσει και σε αντίθετη περίπτωση (εφόσον έχει περάσει κάποιος προκαθορισμένο χρόνος) ενεργοποίηση ήχου ειδοποίησης.
  3. Έξοδος, από την πολυκατοικία ή το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο, με το πάτημα ενός διακόπτη που βρίσκεται εσωτερικά στην πόρτα. Για την έξοδο δηλαδή δεν απαιτείται η κάρτα.
  4. Προγραμματισμός όλων των χρηστών και καταχώρηση όλων των καρτών RFID σε πίνακα που κρατάει ο διαχειριστή. Δυνατότητα διαγραφής συγκεκριμένης κάρτας σε περίπτωση απώλειας. Πολύ φθηνό κόστος αντικατάστασης.
  5. Δυνατότητα παράλληλης χρήσης των θυροτηλεφώνων και δυνατότητα ανοίγματος της πόρτας από το θυροτηλέφωνο. Συνιστάτε εφόσον υπάρχει κάμερα στην πόρτα.
  6. Έλεγχος της πόρτας και σε περίπτωση βίαιου ανοίγματος τότε ενεργοποίηση συναγερμού.
  7. Δυνατότητα ελέγχου περισσότερων της μίας πόρτας με δεύτερο αισθητήρα και ηλεκτρονική κλειδαριά.
  8. Συνεχής λειτουργία της συσκευής ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε παρακάτω:

http://www.apa-electronics.gr/index.php

email: apa02gr@yahoo.gr

τηλέφωνο: 6955603531

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: