KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΕΛΛΑΔΑ

Θείος – τέρας ασελγούσε στην 6χρονη ανιψιά του στη Δυτική Αττική

12/05/2016 14:41
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που διαχειρίζεται η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής, με δράστη έναν 52χρονο, ο οποίος ασελγούσε για σχετικά μεγάλο χρονικά διάστημα σε βάρος της 6χρονης ανιψιάς του σε περιοχή της Δυτικής Αττικής ενώ το ίδιο έκανε παλαιότερα και στην κόρη της αδερφής του.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, ο θείος του 6χρονου παιδιού, τουλάχιστον τη τελευταία φορά την πήρε στο σπίτι του για αρκετές ώρες και την επέστρεψε στη μητέρα του ζαλισμένη και εμφανώς καταβεβλημένη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε δώσει στη μικρούλα σοκολατούχο γάλα με βαρύ υπνωτικό και στη συνέχεια επιδόθηκε σε ασελγείς πράξεις.

Η μικρούλα είναι κόρη της πρώτης του ξαδέρφης ενώ όπως αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει το ίδιο πριν 8 χρόνια στην κόρη της αδερφής του. Όταν η μητέρα του κοριτσιού κατάλαβε τι συνέβαινε τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η οποία μετά από έρευνα πιστοποίησε τις πράξεις του και τον συνέλαβε.

Ο 52χρονος, που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων ενώ αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφίες του.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: