KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Παρεμβάσεις ουσίας βελτιώνουν την εικόνα του δημαρχείου Αχαρνών

30/10/2014 19:05
Ανανεώθηκε 30/10/2014 19:39
1 '
Δημαρχείο Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με τον εξωραϊσμό των εισόδων του δημαρχείου  και με τη φύλαξή τους, θα εντοπίσει ο κάτοικος των Αχαρνών κατά την επίσκεψή του στο χώρο του. Φύλακας στην είσοδο του κτιρίου,κυτίο παραπόνων κι άλλες τροποποιήσεις συνέτειναν στη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει,πλέον, το δημαρχιακό μέγαρο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο διοίκησης και Θρακομακεδόνων Αναστάσιο Χίο, από τις προτεραιότητες του δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και του ιδίου ήταν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες,μικρής έκτασης παρεμβάσεις,που θα ανανέωναν την εικόνα του δημαρχείου και θ΄αναβάθμιζαν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Αναστάσιος Χίος

Κινούμενος σ΄αυτή τη λογική, από τα πρώτα που έπραξε ήταν η τοποθέτηση φύλακα στην είσοδο του δημαρχείου με σκοπό ν΄αποτραπεί η παρουσία παραβατικών στοιχείων και πλανόδιων πωλητών στο κτίριο. Επιπλέον, στην κεντρική είσοδο του κτιρίου,σε εμφανές σημείο εγκαταστάθηκε κυτίο στο οποίο οι δημότες θα εναποθέτουν τα παράπονά τους,συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που υπάρχει γι αυτόν τον λόγο. Μια,ακόμη,παρέμβαση είχε να κάνει με τις εισόδους του κτιρίου οι οποίες επιδιορθώθηκαν και άνοιξαν ώστε ν΄αποτελούν εξόδους διαφυγής,όπως προβλέπεται, σε περίπτωση κινδύνου.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: