KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΦΥΛΗ

Σε κολυμβητήριο… όμορων δήμων μετατρέπεται το Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων

04/11/2014 21:18
Ανανεώθηκε 06/11/2014 11:08
2 '
Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τις πόρτες του άνοιξε τη Δευτέρα το Κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων προκειμένου να υποδεχθεί αθλητές και κολυμβητές για τη νέα κολυμβητική περίοδο. Πλην όμως, μαζί με την έναρξη της λειτουργίας του εκφράστηκαν και οι πρώτες (σοβαρές) ανησυχίες κατοίκων, καθώς οι διαδρομές έχουν δοθεί, ως επί το πλείστον, σε συλλόγους γειτονικών (και όχι μόνο) δήμων.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με τους καλύτερους οιωνούς, εξαιτίας της εγκατάστασης του ισοθερμικού καλύμματος που βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και της σημαντικής αποκατάστασης των εγκαταστάσεών του που είχαν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες (ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής) ξεκίνησε χθες τη λειτουργία του το Κολυμβητήριο στα Άνω Λιόσια.

Αρωγός στην κάλυψη μέρους των εξόδων λειτουργίας του αναμένεται να αποτελέσει η προγραμματική σύμβαση που πρόκειται να υπογράψει ο Αθλητικός Οργανισμός με το δήμο Ιλίου, στο σύλλογο του οποίου θα διατεθούν δυο διαδρομές.

Ωστόσο, κατά τα φαινόμενα, αυτή τη σύμβαση άνοιξε την όρεξη της διοίκησης του Οργανισμού και μαζί άνοιξε και τις πύλες του Κολυμβητηρίου στον αντίστοιχο σύλλογο του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και στο συλλογο Ολυμπιάδας Πετρούπολης.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αθλητές της Ολυμπιάδας Πετρούπολης, όπως και ο ΚΑΟ Ιλίου έχουν ξεκινήσει να προπονούνται ενώ οσονούπω μπαίνει και ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Και μπορεί αυτό να μην φαντάζει κακό, δεδομένου ότι φέρνει έσοδα στον Οργανισμό και διευκολύνει την επιμήκυνση της κολυμβητικής περιόδου, ωστόσο τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα: πότε και που θα κάνουν κολύμβηση οι κάτοικοι της περιοχής; Αν οι διαδρομές καλυφθούν από τους συλλόγους άλλων δήμων, πως θα μπορούν να κολυμπούν οι αθλητές και οι κάτοικοι του δήμου Φυλής;

Τι νόημα έχει «το μεγάλο στοίχημα που είναι η συνεχής κι απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου», όπως διατείνονται οι υπεύθυνοί του, όταν αυτό γίνεται για κατοίκους άλλων περιοχών και όχι για τους πολίτες του δήμου, στο όνομα των οποίων διαμαρτύρονταν όταν ήταν στην αντιπολίτευση;

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: