KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Με λαχειοφόρους του ενός ευρώ υποκαθιστούν το δήμο Φυλής;

17/11/2014 08:35
Ανανεώθηκε 20/11/2014 08:45
2 '
λαχειοφόρος, σύλλογος Πανοράματος, δήμος Φυλής, 5ο νηπιαγωγείο, υλικά, Άνω Λιόσια
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε λαχειοφόρο αγορά για να βοηθήσει στην κάλυψη των υλικών που χρειάζονται οι γονείς στο 5ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων, στην περιοχή του Πανοράματος, προχώρησε με πρωτοβουλία του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής. Κίνηση που προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, όχι γιατί – υπό προϋποθέσεις – χαρακτηρίζεται ως κακή αλλά γιατί τα προηγούμενα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος αυτών των εξόδων το κάλυπτε ο δήμος Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος Πανοράματος, «στο νηπιαγωγείο τα βασικά εργαλεία είναι υποχρεωμένοι να τα αγοράζουν οι γονείς επειδή τα τελευταία χρόνια η επιχορήγηση τους έχει μειωθεί δραματικά. Για αυτό ο Σύλλογος Πανοράματος προχωρά σε λαχειοφόρο, με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν  για την αγορά υλικών που έχει ανάγκη το 5ο νηπιαγωγείο που βρίσκεται στην περιοχή μας. Η τιμή του κάθε λαχνού ανέρχεται στο 1€ και θα διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και την ημέρα της κλήρωσης στα γραφεία του συλλόγου για όποιον ενδιαφέρεται να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δημήτρης Πουλιάσης ως πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής – με την οικονομική συνδρομή του δήμου και με ένα αρκετά σημαντικό ποσό – κάλυπτε κάθε χρόνο, το μεγαλύτερο μέρος των υλικών που χρειάζονταν όλα τα νηπιαγωγεία της περιοχής.

Εφόσον υπάρχει, λοιπόν, αυτό ως οδηγός θα μπορούσε να κάνει και φέτος το ίδιο ο δήμος, διαμέσου της σχολικής επιτροπής.

Γιατί, λοιπόν, ο κ. Κοψαχείλης, ο οποίος είναι και τοπικός σύμβουλος της διοίκησης, προχώρησε σε λαχειοφόρο αγορά; Γιατί ζητά από τον κόσμο να συνεισφέρει; Γνωρίζει άραγε, ότι ο δήμος δε μπορεί να ανταποκριθεί στην κάλυψη αυτής της ανάγκης;

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: