KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Ανοιχτοί οι δρόμοι σε Θρακομακεδόνες και Βαρυμπόμπη. Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία

31/12/2014 10:53
Ανανεώθηκε 31/12/2014 11:05
2 '
χιόνι Θρακομακεδόνες
φωτό αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 Δίπλα στα συνεργεία βρίσκεται από  τα ξημερώματα ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Θρακομακεδόνων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας  Αναστάστιος Χίος.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με κύριο μέλημα να παραμείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί καθώς και οι δευτερεύοντες οδικοί άξονες ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες  επιχειρούν,από χθες το πρωί και καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών. Ιδιαίτερα, στους Θρακομακεδόνες και την Βαρυμπόμπη 4 οχήματα και εκχιονιστικά μηχανήματα ανοίγουν τους δρόμους, ενώ παράλληλα υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας ρίχνουν αλάτι, ώστε να αποφευχθεί η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Δίπλα στα συνεργεία βρίσκεται από  τα ξημερώματα ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Θρακομακεδόνων και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας  Αναστάστιος Χίος ώστε να ενημερώνεται άμεσα για κάθε πρόβλημα που προκύπτει και δίνεις κατευθύνσεις και οδηγίες ώστε να μην μείνει κανένας δρόμος κλειστός όπου κι αν βρίσκεται σε ομαλό ή δύσβατο σημείο.

Έτσι, αν και από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στους Θρακομακεδόνες, το χιόνι φτάνει τους 30 πόντους, τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας  έχουν κατορθώσει να κρατούν ανοιχτές τις οδικές αρτηρίες. Επιπλέον, έχει διατεθεί αλάτι στους κατοίκους για να το ρίχνουν στις ράμπες τους, ενώ  όχημα της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για να χρησιμοποιηθεί σε  περίπτωση ασθένειας . Επίσκεψη στο γκαράζ του δήμου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός για να διαπιστώσει την ετοιμότητα του στόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σήμερα το πρωί, κάτοικοι προσήλθαν στο Δημοτικό Κατάστημα Θρακομακεδόνων όταν αντίκρισαν ανοιχτούς και καθαρούς από το χιόνι όλους τους δρόμους για να ευχαριστήσουν τους αρμοδίους. Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επιφυλακή σήμερα, αλλά και αύριο 01/01, ώστε το χιόνι να μην δυσκολέψει τις μετακινήσεις κατοίκων και περαστικών.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: