KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΙΛΙΟΝ

Στο Ορφανοτροφείο Αγία Τριάδα ο Νίκος Ζενέτος

12/01/2015 16:03
1 '
ορφανοτροφείο, Αγία Τριάδα, δήμαρχος Ιλίου, επίσκεψη, Νίκος Ζενέτος
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το Ορφανοτροφείο «Η Αγία Τριάδα» επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος συνοδευόμενος από μέλη της διοίκησης, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, όπου τα παιδιά τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με τα πιο γλυκά τους χαμόγελα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο δήμαρχος Ιλίου έδωσε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε ετοιμάσει με ιδιαίτερη φροντίδα η Κοινωνική Υπηρεσία και στη συνέχεια συζήτησε με τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Καλάργυρο για θέματα που αφορούν τη λειτουργία, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ορφανοτροφείο.

Ο δήμαρχος Ιλίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πανοσιολογιότατο, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Ορφανοτροφείο και κυρίως τη συμβολή του π. Διονύσιου Καλάργυρου, ο οποίος επί 50 χρόνια στηρίζει και βοηθάει τα παιδιά να μεγαλώσουν, αλλά και να αποκατασταθούν.

Στη συνέχεια τον διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα είναι πάντοτε αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και θα συνεχίσει να τη στηρίζει παρέχοντας ιατροκοινωνική φροντίδα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ό,τι άλλο χρειαστεί.

ορφανοτροφείο, Αγία Τριάδα, δήμαρχος Ιλίου, επίσκεψη, Νίκος Ζενέτος
O Νίκος Ζενέτος με τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Καλάργυρο
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: