KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Έργα του Θανάση Μπούρα στους δήμους Φυλής και Αχαρνών

22/01/2015 10:42
2 '
Θανάσης Μπούρας, βουλευτής ΝΔ, Περιφέρεια Αττικής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ο Θανάσης Μπούρας, Βουλευτής ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής και πρώην Υφυπουργός, είναι Διδάκτωρ (Ph.D) Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πτυχιούχος Φυσικός και Πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών, με δύο Master στη Μετεωρολογία και την Ηλεκτρονική Ραδιοηλεκτρολογία.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ως βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής έχει, αρκετές φορές, τοποθετηθεί δυναμικά στη Βουλή υπεραμυνόμενος τους συμπολίτες του σε κάθε θέμα που τους απασχολεί, αφού έχει άμεση, ουσιαστική και καθημερινή επικοινωνία μαζί τους. Εστιάζει στα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της Αττικής, την οποία υπηρετεί με πίστη και συνέπεια, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του να τους εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ενδεικτικά, για το Δήμο Αχαρνών και Φυλής, όπως και τον πρώην δήμο Άνω Λιοσίων, ο Θανάσης Μπούρας έχει μεγάλη και δυναμική παρουσία μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου με ερωτήσεις και αναφορές πάνω σε μείζονα για την περιοχή θέματα: πολλαπλές ερωτήσεις και αναφορές για το πρόβλημα της εγκληματικότητας, για το πρόβλημα της διακίνησης των ναρκωτικών, την ανεργία και την ύφεση που πλήττει την περιοχή.

Ως Υφυπουργός αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προώθησε δράσεις ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Αττικής και εξασφάλισε πόρους για την ολοκλήρωση εκατοντάδων έργων Δήμων και Νομαρχιών της Περιφέρειας. Διαχειρίστηκε με συνέπεια το Γ’ ΚΠΣ, το οποίο ολοκλήρωσε και έκλεισε χωρίς να χαθεί ούτε ένα ευρώ. Κατά τη θητεία του εγκρίθηκαν έργα αξίας 395.000.000 ευρώ περίπου.

Μάλιστα, κατά τη θητεία του ως Υφυπουργός ενέκρινε στην περιοχή Άνω Λιοσίων, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Ζεφυρίου έργα όπως:

  • Αποκατάσταση των χώρων τοποθέτησης οικίσκων σεισμοπαθών μετά το σεισμό του ’99 στο Δήμο Ανω Λιοσίων
  • Πράσινη Ζωή στην πόλη για το Δήμο Άνω Λιοσίων,
  • Κατασκευή Βρεφονηπιακού σταθμού και αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου στο Δήμο Άνω Λιοσίων
  • Κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου 25 μέτρων στο Δήμο Αχαρνών
  • Επιχορήγηση του Ιερού Ναού του Αγ. Πέτρου και Παύλου Αχαρνών για εργασίες αποπεράτωσης,
  • Ανακατασκευή τμημάτων στις οδούς Μουσών, Δαβάκη, Αγ. Κυριακής, Βαρυπόμπης, Πυρακάνθων και Τύμβου Σοφοκλή στην περιοχή Βαρυπόμπη του Δήμου Αχαρνών,
  • Μελέτη και Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στο Δήμο Θρακομακεδόνων
  • Επιχορήγηση του Ιερού Ναού Παναγίας Γοργοεπικόου Ζεφυρίου για την αποπεράτωση του Ναού

Από όποια θέση και αν υπηρέτησε είχε σαν επίκεντρο τους συμπολίτες του και το συμφέρον της πατρίδας του και της Περιφέρειας Αττικής. Πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την αποφασιστικότητα, την αμεσότητα και τη σκληρή δουλειά.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: