KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αισιοδοξία και χαμόγελα στην κοπή της πίτας των εργαζομένων του δήμου Αχαρνών

01/02/2015 19:05
Ανανεώθηκε 01/02/2015 19:09
3 '
Κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με ευχές για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά έκοψε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών, την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι εργαζόμενοι του δήμου εισέπραξαν εύσημα από τα μέλη της διοίκησης για την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκαν σε κρίσιμες στιγμές, όπως η νεροποντή και η πρόσφατη χιονόπτωση καθώς και για την υπευθυνότητα με την οποία εκτελούν τα καθήκοντά τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μπράφας δεν θέλησε να επεκταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,γενικώς, οι εργαζόμενοι της αυτοδιοίκησης προτιμώντας να μιλήσει σε τόνο ενωτικό και αισιόδοξο για τη νέα χρονιά.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, όπως έχει πράξει και σε άλλες περιστάσεις, ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκαν μέσα από σκληρές συνθήκες. Επίσης, ο καθ΄ύλην αντιδήμαρχος Διοίκησης Αναστάσιος Χίος επανέλαβε ότι στόχος είναι να εξελιχθεί ο δήμος Αχαρνών σε πρότυπο λειτουργίας, πρότυπο μίμησης.

Το τυχερό φλουρί δεν υπήρχε στην πρωτοχρονιάτικη πίτα, αλλά μοιράστηκαν λαχνοί σε όλους τους εργαζόμενους, προκειμένου να κληρωθούν οι τυχεροί οι οποίοι κέρδισαν μέρες άδειας. Την κλήρωση έκαναν οι αντιδήμαρχοι του δήμου, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και πρόεδροι Νομικών Προσώπων, οι οποίοι επίσης έστειλαν ένα ενωτικό μήνυμα για μια δημιουργική χρονιά στον Δήμο Αχαρνών.

Γιάννης Μπράφας:

Δήμαρχος Αχαρνών-Γιάννης Κασσαβός:

Είπαν:
Γιάννης Δέδες-Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής:Κομμάτι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον “πρώτο αριστερό πρωθυπουργό της Ελλάδας” όπως είπε, έκοψε ο βουλευτής Γιάννης Δέδες.

Θανάσης Κατσιγιάννης-Γραμματέας Δήμου Αχαρνών: Μίλησε για την καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τους εργαζομένους και συνεχάρη τον Γιάννη Δέδε για την εκλογή του, Τον αποκάλεσε, δε, βουλευτή της πόλης των Αχαρνών μετά από πολλά χρόνια.

Αναστάσιος Χίος-Αντιδήμαρχος Διοίκησης:”Ως νέα δημοτική αρχή στόχος μας είναι να γίνει ο δήμος μας πρότυπο λειτουργίας. Οδηγός μας είναι η αξιοκρατία, η ισονομία, η αντικειμενικότητα και η διαφάνεια. Διακρίσεις και διαχωρισμοί δεν έχουν θέση στις αποφάσεις μας”.

Παναγιώτης Πολυμενέας-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων:”Σαν νέα δημοτική αρχή ξεκινήσαμε με φόρα αλλά οι δυσκολίες είναι μεγαλύτερες. Κάποια λάθη θα τα διορθώσουμε. Προχωράμε στηριζόμενοι σ΄εσάς”.

κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός δίπλα στον βουλευτή Γιάννη Δέδε παρακολουθούν την εκδήλωση
κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων
κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Γιάννης Μπράφας
κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Αναστάσιος Χίος
κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δέδες
κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Σωτήρης Ντούρος,Νίκος Ξαγοράρης,Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος,Σπύρος Βρεττός
κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Ο γενικός γραμματέας του δήμου Θανάσης Κατσιγιάννης
κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Ο αντιδήμαρχος Παν.Πολυμενέας
Γιώργος Δασκαλάκης και Γιάννης Μπράφας
Ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ Γ.Δασκαλάκης κόβει κομμάτι από την πίτα των εργαζομένων.
κοπή πίτας εργαζομένων δήμου Αχαρνών
Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου κόβει κομμάτι από την πίτα
Οι εργαζόμενοι στην ΔΗΚΕΑ
Οι εργαζόμενοι στην ΔΗΚΕΑ
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: