KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, ο ακατάλληλος, κατά τον κύριο Λιόση, πρώην Δήμαρχος, λέει ο δήμος Φυλής

12/02/2015 10:08
Ανανεώθηκε 12/02/2015 10:13
2 '
doxthi.gr|δήμος Φυλής, σήμα, logo
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για, ακόμα μια φορά, η διοίκηση Μπουραΐμη προσπαθεί να διαψεύσει αυτό που οι κάτοικοι του είδαν με τα μάτια τους: Ότι δηλαδή, ο Δήμος Φυλής λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα με ετοιμότητα και σχέδιο. Αυτό συνέβη και στις περιπτώσεις της κακοκαιρίας, όπου, παρά τις λαθεμένες μετεωρολογικές προβλέψεις, με συντονισμένες προσπάθειες εξασφαλίστηκε η πρόσβαση σε όλες τις συνοικίες του Δήμου. Συγκεκριμένα:

-Τα δύο ιατρικά περιστατικά που αναφέρθηκαν στο Δήμο εξυπηρετήθηκαν αμέσως.

-Οι λεωφορειόδρομοι κρατήθηκαν ανοιχτοί σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας και εξυπηρετήθηκε το επιβατικό κοινό.

-Ο Δήμος έσπευσε αμέσως όπου του ζητήθηκε βοήθεια από τους πολίτες.

-Στη Μονή Ντάρδιζας επενέβη και άνοιξε το δρόμο δύο φορές προσωπικά ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Για την «ευαισθησία» και το «σεβασμό» της προηγούμενης διοίκησης προς το αρχιτεκτόνημα του παλιού Δημαρχείου Φυλής, επισημαίνουμε ότι, τουλάχιστον, θα μπορούσε να το επισκευάσει, στα προηγούμενα δεκαπέντε χρόνια, αντί να το έχει αφήσει ερείπιο.

Ο συντονισμός και η οργάνωση του Δήμου Φυλής απέχει παρασάγγας από την πλήρη αποδιοργάνωση που επικράτησε στο Δήμο επί των ημερών της προηγούμενης διοίκησης. Η νέα διοίκηση παρουσιάζει δραστηριότητα και έργο από την πρώτη ημέρα και δεν περιμένει να δραστηριοποιηθεί δέκα μέρες τις εκλογές, όπως η διοίκηση Μπουραΐμη. Επίσης πληρώνει στις ημερομηνίες που πρέπει το προσωπικό του Δήμου, που, σωστά, εκθειάζει ο πρώην Δήμαρχος κι όχι κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, όπως εκείνος.

Ας αφήσει λοιπόν η παράταξη Μπουραΐμη την προσπάθεια αντιπερισπασμού για τις δηλώσεις του πρώην Αντιδημάρχου Νίκου Λιόση, ο οποίος υποστηρίζει, πλέον, δημόσια, ότι ο Δημήτρης Μπουραΐμης ήταν ακατάλληλος για να διοικήσει το Δήμο Φυλής.

Οι πολίτες έχουν μάτια και βλέπουν.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: