KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Στον επίτροπο το Μάρτιο τα επιδόματα των προισταμένων στο δήμο Φυλής

10/03/2015 21:33
Ανανεώθηκε 13/03/2015 09:05
2 '
δημαρχείο Φυλής, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στην πληρωμή των επιδομάτων θέσης, Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, στους προϊσταμένους που η ίδια όρισε πρόσφατα, χωρίς να αποσταλούν τα σχετικά εντάλματα στον επίτροπο προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του δήμου Φυλής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες και, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, προτίθεται να στείλει τους σχετικούς καταλόγους για το μήνα Μάρτιο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η πληρωμή των επιδομάτων θέσης για το Δεκέμβριο έγινε, καθώς ο νόμος ορίζει ότι μπορούν να δοθούν στους προσωρινούς προϊσταμένους για ένα μήνα, εντός της διάρκειας του οποίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές διαδικασίες. Για την πληρωμή των επόμενων μηνών θα έπρεπε να υπάρχει έγκριση.

Όπως τονίζουν πηγές των εργαζομένων, τα σχετικά εντάλματα εστάλησαν στον επίτροπο, ο οποίος επέστρεψε κάποια από αυτά ζητώντας συμπληρωματικά στοιχεία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η διοίκηση δεν τα έστειλε εκ νέου για έγκριση αλλά προχώρησε στην πληρωμή των επιδομάτων για τους δυο μήνες.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες (τις οποίες φέρονται να επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι προϊσταμένοι στους συναδέλφους τους), τότε προκύπτει το σοβαρό ερώτημα: ποιος υπέγραψε και με ποια διαδικασία για τα δοθούν τα επιδόματα;

Υπενθυμίζεται, ότι το θέμα αποτέλεσε πρόσφατα σημείο τριβής μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων, καθώς οι τελευταίοι θεωρούσαν ότι η καθυστέρηση στην πληρωμή τους, δεν ήταν παρά μια προσπάθεια πίεσης από τη δημοτική αρχή, προκειμένου να συναινέσουν στην καταβολή των επιδομάτων θέσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντως, η διοίκηση του δήμου υποστήριξε ότι θα αποστείλει στον επίτροπο τα σχετικά εντάλματα για το μήνα Μάρτιο και, σε όποια από αυτά επιστραφούν για συμπληρωματικά στοιχεία, δε θα πληρωθεί το επίδομα.

Να υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι ήδη από τον περασμένο Ιούλιο υπάρχει εγκύκλιος του ελεγκτικού συνεδρίου προς τους κατά τόπους επιτρόπους, με την οποία ζητείται από τους δήμους η επίσπευση των διαδικασιών για τις κρίσεις διευθυντών και προϊσταμένων από τα υπηρεσιακά συμβούλια.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: