KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Πρόγραμμα ΟΔΥΣΣΕΑΣ για εκπαίδευση μεταναστών στο δήμο Φυλής

15/04/2015 10:03
2 '
πρόγραμμα, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, εκπαίδευση, ελληνική γλώσσα, ελληνική ιστορία, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ο Δήμος Φυλής, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) θέτει σε λειτουργία το πρόγραμμα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Εκπαίδευση μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το έργο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» απευθύνεται σε πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής από την ηλικία των 16 ετών και άνω που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες και τις πρακτικές, κοινωνικές και διαπολιτισμικές ικανότητες που απαιτούνται για την κοινωνική ένταξη των ίδιων και των οικογενειών τους.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης διαρθρώνεται στα επίπεδα Α1 (διάρκειας 125 ωρών) και Α2 (διάρκειας 175 ωρών) και τα μαθήματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής.

Για πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής (Πλατεία Ηρώων, Δημαρχείου 11Β, 1ος όροφος) τηλ. 2102473733. Επίσης για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στην Δρ Σιταρένιου Δήμητρα, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης τηλ. 697 91 56 469 (όλες τις ημέρες, 13.00-15.00 & 18.00-22.00) e-mail: dsitareniou@edc.uoc.gr

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: