KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Να δοθούν τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου Αχαρνών στην κυβέρνηση, πρότεινε ο Θεόφιλος Αφουξενίδης

22/04/2015 08:17
Ανανεώθηκε 22/04/2015 08:32
2 '
Θεόφιλος Αφουξενίδης, αντιδήμαρχος οικονομικών, δήμο Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης για την έλλειψη σχεδίου αλλά και με την πρόταση να σταθούν δίπλα της οι φορείς, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, διαθέτοντας τα αποθεματικά τους, επιχειρηματολόγησε στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεόφιλος Αφουξενίδης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

«Η χώρα τους τελευταίους τρεις μήνες οδηγείται χωρίς πλάνο και σχέδιο στην οικονομική καταστροφή. Αφού έχει διαλυθεί η ιδιωτική οικονομία, με αυτή την απόφαση διαλύεται και η δημόσια. Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι διαπραγματεύεται χωρίς επιχειρήματα και διαπραγμάτευση χωρίς επιχειρήματα δε λέγεται διαπραγμάτευση, λέγεται «κάνω κόντρες» τόνισε ο κ. Αφουξενίδης.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι πράγματι η συγκέντρωση και αξιοποίηση των ταμειακών διαθεσίμων των δημόσιων φορέων αποτέλεσε πρόταση της Μέρκελ, αφού ο πρωθυπουργός, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, της είπε ότι δεν έχει λεφτά και ότι δε γνωρίζει τα ταμειακά αποθέματα του κράτους!

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι η πρόταση του δημοτικού συμβουλίου Αχαρνών θα πρέπει να είναι η συμπαράσταση στη, νόμιμα εκλεγμένη, κυβέρνηση. «Άποψή μου είναι ότι από αυτό το συμβούλιο θα πρέπει να βγει η πραγματική συμπαράσταση και αλληλεγγύη στην κυβέρνηση, γιατί αν αυτή πάει αύτανδρη, όλοι μαζί θα πάμε. Δεν έχει να κάνει με δήμους, ΔΕΚΟ ή τίποτε άλλο. Αν θέλει και από τις τσέπες μας να πάρει λεφτά. Αρκεί να μας διαβεβαιώσει ότι θα έχουμε και αύριο ψωμί. Πιστεύω, λοιπόν, ότι πρέπει τα αποθεματικά να αποδοθούν για χρήση, με την ελπίδα, αυτό να είναι, για την κυβέρνηση, το σάλπισμα αλλαγής πολιτικής προς τον ορθολογισμό. Και όσο για τα περί αξιοπρέπειας, ας τα αφήσει για λίγο στην άκρη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: