9.1 C
Athens
6 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Δείτε όσα εξήγγειλε ο υπουργός Γιάννης Πανούσης από τις Αχαρνές (&βίντεο)

Δείτε όσα εξήγγειλε ο υπουργός Γιάννης Πανούσης από τις Αχαρνές (&βίντεο)

- Advertisement -

Ασφυκτικό κλοιό της αστυνομίας σε κάθε δρόμο του Μενιδίου, εικοσιτετράωρη αστυνόμευση και παρεμβάσεις προληπτικού χαρακτήρα που θα αποτρέπουν την παραβατικότητα (π.χ μεταφορά κρατικών υπηρεσιών), εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθηγητής Γιάννης Πανούσης κατά την επίσκεψή του στις Αχαρνές.  «Σκοπός μας είναι το επόμενο διάστημα να δρομολογήσουμε ένα άλλο,καλύτερο Μενίδι», τόνισε ο κ.Πανούσης δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του υπουργείου που αποτυπώθηκαν στο επιχειρησιακό σχέδιο που ανακοινώθηκε.

- Advertisement -
- Advertisement -

Έχοντας, πρώτα,ακούσει τις τοποθετήσεις και τα αιτήματα δημοτικών παρατάξεων και φορέων,  ο κ.Πανούσης εστίασε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το υπουργείο για να μπει ένα φρένο στο οξύ πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Ο κ.Πανούσης παρουσίασε τους άξονες πάνω στους οποίους έχει χαραχθεί η στρατηγική του υπουργείου, οι οποίοι αφορούν πρωτίστως στους διακινητές, δευτερευόντως τους χρήστες και φυσικά τα μαγαζιά διακίνησης. Όπως είπε στόχος είναι να σταματήσουν να μπαίνουν οι διακινητές στην πόλη , διευκρινίζοντας ότι το σύστημα είναι περίπλοκο και γι΄αυτό χρειάζεται να γίνουν παράλληλες κινήσεις”.

Το έτερο σημείο που χρειάζεται να δοθεί προσοχή είναι αυτό της ανάπλασης της πόλης. “Η πόλη”,όπως σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός “πρέπει να γίνει ωραία, διότι πολλές φορές ζητήματα χωροταξικά και δομικά επηρεάζουν την εγκληματικότητα”.

Δεδομένης,αυτής της πραγματικότητας, ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει πρόταση στα υπουργεία για να τονωθεί η παρουσία του κράτους στις Αχαρνές, με τη μεταφορά υπηρεσιών.Απευθυνόμενος στους φορείς ζήτησε ενότητα της τοπικής κοινωνίας και συνεργασία με την αστυνομία. Ξεκαθάρισε ότι φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς στους κόλπους της αστυνομίας δεν είναι αποδεκτά και γι αυτό ενθάρρυνε τους πολίτες να τα καταγγέλλουν, εφόσον διαθέτουν τα στοιχεία, ενώ έκανε σαφές ότι δεν θα επιτραπεί στη γραφειοκρατία να εμποδίσει την ευόδωση του σχεδιασμού που υπάρχει.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ.Πανούσης είπε: ” Η ανασφάλεια και ο φόβος δεν μπορεί να συνεχίζεται. Ήρθα εδώ για να καταλάβω τι αισθάνεστε, να δω πως το σκέφτεστε και να βρω μια λύση. Το επόμενο διάστημα θα δρομολογήσουμε ένα άλλο Μενίδι”.

Γιάννης Πανούσης,Γιάννης Κασσαβός Γιάννης Πανούσης

 

 

 

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Φανοποιείο Καρτέρης στα Άνω Λιόσια

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως τεχνογνωσία, εξοπλισμό, άριστη εκπαίδευση και πρόσθετες παροχές που χρειάζεται ένα αξιόπιστο...

Προ των πυλών το 7ο γκαλά όπερας για το Τατόι

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας από τον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου με στόχο την ενίσχυση...

Εκδήλωση για τη γεροντολογία από Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και ΕΓΕ

«Η Γεροντολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου» είναι το θέμα που θα αναπτυχθεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και το...

Τα αγαπημένα μας κλασικά αυτοκίνητα την Κυριακή στον Δήμο Ιλίου

Είναι παλιά, αγαπημένα και αξέχαστα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα κλασικά αυτοκίνητα θα κατέχουν πάντα μια θέση στη μνήμη και...
- Advertisment -