KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΖΩΗ

Γιατί να προτιμήσετε τα προκάτ σπίτια από τα συμβατικά;

13/05/2015 08:54
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο οι κατασκευαστές αλλά και οι πιθανοί αγοραστές, επιλέγουν τα προκατασκευασμένα σπίτια (προκάτ) οι μεν για να τα προωθήσουν σαν εναλλακτική λύση κατασκευής και οι δε για να αγοράσουν ένα «εύκολο» σπίτι ή εξοχικό σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που κυκλοφορούν.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι περισσότεροι στις μέρες μας είναι αρνητικοί με το προκάτ επειδή θεωρούν ότι είναι κάτι σαν μία ψεύτικη κατασκευή η οποία δεν είναι πολύ στέρεα και μπορεί να μην τους χαρίσει όλα όσα θέλουν.

Οι βασικές διαφορές με τα συμβατικά είναι ότι τα υλικά που επιλέγονται έχουν μεγάλη ευελιξία και δεν είναι από απλό μπετόν. Επίσης είναι λυόμενου χαρακτήρα και δεν ανοικοδομούνται στο οικόπεδο, αλλά μεταφέρονται σε κομμάτια συναρμολογημένα από το εργοστάσιο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχουν προσελκύσει πολλούς;

To πρώτο και πολύ βασικό, είναι η ταχύτητα που μπορεί να παραδοθεί το σπίτι, αφού μπορεί η ημερομηνία παράδοσης να είναι από 2 έως 5 μήνες. Έτσι δεν υπάρχει κανένα άγχος κατασκευής με συνεργεία που πρέπει να επιβλέπονται, έκτακτες καιρικές συνθήκες που καθυστερούν το τελικό αποτέλεσμα και πολλά άλλα.

Επίσης πολύ βασικό είναι το γεγονός ότι από την φύση της κατασκευής τους τα υλικά που ανοικοδομούν το κτίσμα είναι αντισεισμικά και διατηρούν την απαραίτητη ηχομόνωση και θερμομόνωση στην οικία.

Το κόστος από την άλλη είναι ανάλογο της επιλογής σας και δεν ξεφεύγει παρά μόνο αν οι επιθυμίες του πελάτη είναι εξαρχής αποφασισμένες για ένα δυνατό budget. Ένα κοινό μυστικό στην αγορά των προκάτ σπιτιών, είναι ότι όσο μικρότερα είναι τα τετραγωνικά, τόσο ανεβαίνει και το κόστος, για αυτό όλοι οι αγοραστές ενθαρρύνονται σε οικίες άνω των 70 τ.μ.

προκάτ

Πριν αγοράσετε προκάτ:

Πρέπει να διερευνήσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή του. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες και δείγματα δουλειάς από μία αναγνωρισμένη εταιρεία του κλάδου.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: