KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Μητέρα και γιος ζουν αβοήθητοι σε παράπηγμα από λαμαρίνες

13/05/2015 09:08
1 '
Αχαρνές_παράπηγμα
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μέσα σε ένα παράπηγμα από λαμαρίνες στο Μενίδι ζουν τα τελευταία τρία χρόνια μία 49χρονη γυναίκα και ο 18χρονος γιος της. Όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας εθελοντών πολιτών Αχαρνών «Προσφέρω», η κυρία Γεωργία, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, παρόλο που έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες, δεν έχει βρει συμπαράσταση ούτε από την τοπική Αρχή, ούτε από την εκκλησία.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

«Πρόκειται για μία αξιοπρεπέστατη γυναίκα που προσπαθεί να είναι δυνατή μάνα. Δεν ζητεί τίποτε για τον εαυτό της, αλλά για τον μονάκριβο γιο της. Παλεύουν για τη ζωή κι ας ζουν μέσα σε αυτό το δωμάτιο, παρέα με τα ποντίκια. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες», αναφέρουν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας και καλούν όποιον μπορεί να βοηθήσει.

«Η κα Γεωργία δεν θέλει να φύγει από το οικόπεδό της. Γι’ αυτό ζητάμε ένα αξιοπρεπές οίκημα. Εάν υπάρχει κάποιος εργολάβος ή κάποιο κοντέινερ ή παλιό τροχόσπιτο που θα μπορούσε να της παραχωρηθεί δωρεάν», τονίζουν, προσθέτοντας ότι «επιπλέον χρειάζεται τρόφιμα, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής και απορρυπαντικά».

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα 6937191968 – 6971724357 (κος Παρασκευάς).

Πηγή:zougla.gr

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: