KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΖΩΗ

Ανδρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου με την υπογραφή της Star Optical

14/05/2015 09:05
Ανανεώθηκε 27/05/2015 09:38
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι τα γυαλιά ηλίου αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Είναι άλλωστε ο λειτουργικός τους χαρακτήρας που τα κάνει απαραίτητα για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, καθώς ανάλογα με το χρώμα και την απορροφητικότητα του κάθε φακού, μπορούμε φορώντας τα όχι μόνο να αναβαθμίσουμε το στυλ μας, αλλά ταυτόχρονα να προστατέψουμε και τα μάτια μας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

ARNETTE-4143-FIREDRILL-2225-55-59-18-L

Αναλυτικότερα, όπως αποδεικνύουν και πολλά αποτελέσματα ερευνών, οι ακτίνες του ήλιου τις τελευταίες δεκαετίες γίνονται όλο και πιο έντονες, άρα και πιο επικίνδυνες τόσο για το δέρμα μας, όσο και για τα μάτια μας.

Για αυτό το λόγο άλλωστε πολλοί ειδικοί στον τομέα της οφθαλμολογίας προτείνουν ανάλογα και με την κάθε μας δραστηριότητα να επιλέγουμε και ένα συγκεκριμένο χρώμα φακών που προστατεύει και βοηθάει την όρασή μας. Η εταιρεία Star Optical για ακόμη μια φορά καινοτομεί στα ανδρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου και εισάγει προϊόντα που όχι μόνο προστατεύουν τα μάτια μας, αλλά ταυτόχρονα συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Εμάς πρόσφατα πήρε το μάτι μας τη νέα συλλογή από γυαλιά ηλίου Rayban και εντυπωσιαστήκαμε!

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας προτείνουν για το φετινό καλοκαίρι γυαλιά ηλίου σε μορφή μάσκας. Είναι το all time classic σχέδιο το οποίο ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα πρόσωπα και φυσικά απευθύνεται και στα δύο φύλα. Δείτε αυτό το ζευγάρι δεν σας φωνάζει να το αγοράσετε;

Η μόδα επιτάσσει τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς και σας προκαλεί να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας, φορώντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ειδικά τα γυαλιά ηλίου που είναι διακοσμημένα με animal print λεπτομέρειες σίγουρα θα αποτελέσουν αγαπημένη σας επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Η Rayban αποτελεί μια επιλογή που κανείς δεν μπορεί να απορρίψει έτσι εύκολα!

 

ARNETTE-4190-EASY-MONEY-2256-6Q-63-17-L

Αν από την άλλη σας αρέσει το vintage στυλ το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο το περσινό, όσο και το φετινό καλοκαίρι και στο ντύσιμο αλλά και στα γυαλιά ηλίου, τότε η ιδανική επιλογή είναι τα γυαλιά ηλίου με στρογγυλούς φακούς. Αν δε τα συνδυάσετε και με ασημί καθρέφτες ή γενικά καθρέφτες σε έντονο χρωματισμό, τότε θα έχετε πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Το βασικό πλεονέκτημα αυτού του τύπου γυαλιών είναι ότι μπορούν να φορεθούν τόσο με επίσημα, όσο και με ανεπίσημα outfits και φυσικά ταιριάζουν και σε γυναίκες αλλά και σε άντρες. Για περισσότερα σχέδια σε αντρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου μη διστάσετε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα gialiailiou.gr.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: