13.3 C
Athens
6 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Σύλλογος νεολαίας από τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη

Σύλλογος νεολαίας από τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη

- Advertisement -

“Το όραμα και η προσπάθεια δύο δεκαετιών για την οργανωμένη νεολαία, σήμερα γίνεται πραγματικότητα”! Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, η νεολαία μας χρειάζεται να «επενδύσει» στις ηθικές και συλλογικές αξίες που αποτελούν παρακαταθήκη της ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου:

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Σύλλογος Νεολαίας Αχαρνών, αποτελεί πρότυπο σε όλη την Ελλάδα αφού βάζει γερά θεμέλια για το παρόν και το μέλλον της νεολαίας και κατ’ επέκταση της αυριανής κοινωνίας.

Πλέον, είναι  άρτια οργανωμένος, προκειμένου να επιτύχει αυτό για το οποίο από το 1997 αγωνίζομαι και οραματίζομαι .

Άλλωστε, ανέκαθεν αποτελούσε πεποίθησή μας, ότι τα παιδιά, από την ηλικία των πέντε ετών είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας μέσα στην οποία μεγαλώνουν. Και όντας ενεργά μέλη μπορούν να την αλλάξουν, να τη μεταπλάσσουν και να τη μετουσιώσουν σε μία νέα κοινωνία.

Μέσα από αυτόν τον φορέα, τα παιδιά μεγαλώνουν και γαλουχούνται με τις σωστές αξίες σε κάθε τομέα τόσο της καθημερινότητας του ατόμου όσο και του πολίτη μέσα στους κόλπους της κοινωνίας.

Για το λόγο αυτό, η δομή του Συλλόγου αποτελείται από διαφορετικά προεδρεία, όπως:

  • Πρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων
  • Πρόεδρος Τύπου
  • Πρόεδρος Υγείας
  • Πρόεδρος Περιβάλλοντος
  • Πρόεδρος Πολιτισμού
  • Πρόεδρος Αθλητισμού
  • Πρόεδρος Διατροφής
  • Πρόεδρος Διασκέδασης
  • Πρόεδρος Τεχνολογίας
  • Πρόεδρος Μαγειρικής (κ.λ.π.)

Έτσι, τα παιδιά λαμβάνουν από τους ειδικούς, τις σωστές κατευθύνσεις για όλους τους παραπάνω τομείς δραστηριοτήτων τους έχοντας στο πλευρό τους το πλεονέκτημα της εμπειρίας από πολύ μικρή ηλικία και της ευθύνης του αξιώματός τους.Ήδη, ο Σύλλογος Νεολαίας, επισκέφθηκε την Βουλή των Ελλήνων, ως εκπρόσωπος των ανωτέρω δομών με τα παιδιά να στέκονται στο ύψος της περίστασης, πράγμα το οποίο σημαίνει πως ήδη έχουν αποκομίσει την εμπειρία της ευπρεπούς παρουσίας τους.

Οι απόψεις των παιδιών

Αναστασία Συρανίδου, Πρόεδρος Διασκέδασης (8 ετών)

Η διασκέδαση παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή όλων μας. Τα παιδιά την έχουν περισσότερο ανάγκη από τους μεγάλους. Ως Πρόεδρος Διασκέδασης, είμαι υπεύθυνη για να οργανώνω όμορφες εκδηλώσεις για όλα τα παιδιά της Νεολαίας και έτσι όλοι μαζί θα μάθουμε τους κανόνες της διασκέδασης, σε λίγες μέρες που ο χώρος διασκέδασης θα είναι έτοιμος! Μετά από ένα χρόνο που είμαι στο Σύλλογο Νεολαίας, πιστεύω ότι θα καταφέρω να οργανώσω όμορφες εκδηλώσεις!

Μαρία Ξανθοπούλου, Πρόεδρος Πολιτισμού (11 ετών)

Ένα χρόνο τώρα και πολλά πιο πριν, στο Σύλλογο Νεολαίας αλλά και στο σχολείο μαθαίνουμε, για τον μεγάλο θησαυρό του πολιτισμού μας. Ως Πρόεδρος Πολιτισμού, έχω αναλάβει να ερευνήσω και να μάθω και στα υπόλοιπα παιδιά, την μεγάλη αξία που έχει ο πολιτισμός μας και οι άλλοι πολιτισμοί του κόσμου. Εκδρομές, επισκέψεις και πολλές δραστηριότητες είναι μόνο η αρχή για να γνωρίσουμε όλοι μαζί τους θησαυρούς του κόσμου!

Τατιάνα Ξανθοπούλου, Πρόεδρος Μαγειρικής (10 ετών)

Η μαγειρική είναι απαραίτητη τέχνη, που χωρίς αυτήν τα οικογενειακά τραπέζια δεν θα είχαν γεύση. Εμείς στο Σύλλογο Νεολαίας, θα συναντηθούμε με μεγάλους chef για να μάθουμε από τώρα πώς να δίνουμε τη γεύση που μας αρέσει στη ζωή μας! Σηκώνουμε τα μανίκια, φοράμε σκούφους και ποδιές και  στρώνουμε  τραπέζια στο Σύλλογο Νεολαίας με δικές μας συνταγές που θα ενθουσιάσουν και τους επαγγελματίες!

Δαρδαβέση Νεφέλη Πρόεδρος Τεχνολογίας (10 ετών)

Η τεχνολογία, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και σ’ εμάς τα παιδιά, αρέσει πολύ να ασχολούμαστε με αυτή. Όμως πρέπει να ξέρουμε πώς να τη χρησιμοποιούμε σωστά και με ασφάλεια. Αυτό θα κάνουμε και στο Σύλλογο Νεολαίας! Επειδή η τεχνολογία μας είναι πλέον απαραίτητη, πρέπει να μάθουμε πόσο χρήσιμη είναι αλλά και πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει άμα δεν μάθουμε από μικροί να την χειριζόμαστε σωστά.

 

 

 

 

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σπύρος Βρεττός: Η ανομία θα παταχθεί πάση θυσία

Ο αγώνας μας για την πόλη δεν παρεμποδίζεται από ληστές με καλάσνικοφ. Η ανομία θα παταχθεί πάση θυσία. Αυτή η...

Ληστές εισέβαλαν με βαρύ οπλισμό στο δημαρχείο Αχαρνών

Στο δημαρχείο Αχαρνών εισέβαλαν, σήμερα το πρωί, δύο άγνωστοι με βαρύ οπλισμό. Οι ληστές, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ανέβηκαν...

Φανοποιείο Καρτέρης στα Άνω Λιόσια

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως τεχνογνωσία, εξοπλισμό, άριστη εκπαίδευση και πρόσθετες παροχές που χρειάζεται ένα αξιόπιστο...

Προ των πυλών το 7ο γκαλά όπερας για το Τατόι

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας από τον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου με στόχο την ενίσχυση...
- Advertisment -