KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Ευαισθησία και ανθρωπιά από αστυνομικούς του Α.Τ Άνω Λιοσίων

16/06/2015 10:39
Ανανεώθηκε 18/06/2015 20:59
2 '
αδέσποτα ζώα
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την ευαισθησία της για τα αδέσποτα ζώα που κακοποιούνται έδειξε νεαρή αστυνομικός του τμήματος Άνω Λιοσίων, η οποία δε δίστασε να κυνηγήσει το δράστη της κακοποίησης και μάλιστα να υποβάλει μήνυση εναντίον του. Η νεαρή κοπέλα βρήκε θερμή συμπαράσταση από τους συναδέλφους της ενώ δέχθηκε τις ευχαριστίες του Φιλοζωικού συλλόγου Φυλής “Αγαπαζω”

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο ασυνείδητος νεαρός, επί της οδού Ν. Μπελογιάννη στα Άνω Λιόσια, πετούσε μεγάλες πέτρες στο ανυπεράσπιστο σκυλί, όταν η αστυνομικός τον αντιλήφθηκε και κινήθηκε εναντίον του. Τότε εκείνος τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να κρυφτεί σπίτι του, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Η αστυνομικός, ωστόσο, δεν υποχώρησε και αφού έκανε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, ενημέρωσε την υπηρεσία της και υπεβλήθη μήνυση εναντίον του. Παράλληλα, ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φυλής “ΑγαπαΖω”, μέλη του οποίου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο σκυλί ενώ ενημερώθηκαν η δ/ νση Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής, προκειμένου να επιβάλλει το προβλεπόμενο από το νόμο πρόστιμο και ο δήμος Φυλής.

Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου ευχαριστούν θερμά την αστυνομικό αλλά και τους συναδέλφους της στο Α.Τ Άνω Λιοσίων που αντέδρασαν άμεσα και εφάρμοσαν το νόμο ενώ απευθύνουν έκκληση σε όλους να μην αδιαφορούν και να καταγγέλουν παρόμοια περιστατικά, που προάγουν τον πολιτισμό μας ως άνθρωποι.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: