KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοψήφισμα και μετά τι; Άρθρο του Αθανάσιου Βασιλείου, συντονιστή στο ΠΟΤΑΜΙ δήμου Φυλής

29/06/2015 07:33
Ανανεώθηκε 29/06/2015 07:34
3 '
Αθανάσιος Βασιλείου, ΠΟΤΑΜΙ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

25-01-2015: Ο ελληνικός λαός επιρρεπής στα πολιτικά ψέματα και παραμύθια που τον γαλούχησαν 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έδωσε τη δυνατότητα σε ένα συνονθύλευμα κομμουνιστικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ ( Σταλινικοί , Μαοϊκοί , Τροτσκιστές κλπ ) σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ να κυβερνήσουν τη χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή για την έκβαση της οικονομικής κρίσης που μας μαστίζει από το 2010 .

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι άνθρωποι αυτοί άεργοι ως επί το πλείστον πολιτικοί της καφετέριας αλαζόνες και ανίδεοι άφησαν τη χώρα 5 μήνες να παραπαίει , την οικονομία να βουλιάζει μέρα με τη ημέρα και ότι είχε επιτευχτεί τα προηγούμενα χρόνια χάρη στις απίστευτες θυσίες του ελληνικού λάου και όχι στην ικανότητα των προηγούμενων κυβερνώντων να καταρρέει με ταχυτάτους ρυθμούς .

5 μήνες προσποιούνται ότι διαπραγματεύονται σκληρά για να πετύχουν δήθεν μια έντιμη συμφωνία χωρίς να μας διευκρινίζουν τι εννοούν με τον όρο έντιμη συμφωνία, 5 μήνες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν εγγυώνται τις συντάξεις και τους μισθούς του δημοσίου χωρίς να αναφέρουν τίποτα για τον πολύπαθο αυτά τα 5 χρόνια της κρίσης ιδιωτικό τομέα ούτε κουβέντα για τα 1,5 και πλέων εκατομμύρια ανέργων του ιδιωτικού τομέα . 5 μήνες ανακαλύπτουν παντού εχθρούς τόσο στο εσωτερικό χαρακτηρίζοντας τους γερμανοτσολιάδες και 5η φάλαγγα ( διακινδυνεύοντας έτσι η αριστερά να διχάσει τον ελληνικό λαό για δεύτερη φορά στην ιστορία της ) όσο και στο εξωτερικό.

Στόχος όλων αυτών είναι κατά το ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν την καλή και προοδευτική τους κυβέρνηση θυμίζοντας μου εν πολύς πολιτικές του Ενβέρ Χότζα στην Αλβανία αλλά ίσως τους επηρέασε ο σύντροφος Γλέζος ο οποίος παρευρίσκονταν ανελλιπώς σε όλα τα συνέδρια του ΚΕ Αλβανίας και στην κηδεία του ιδίου του Χότζα χαιρετίζοντας κομμουνιστικά. 5 μήνες προσπαθειών να βολέψουν τα δικά τους παιδιά , 5 μήνες δημιουργικής ασάφειας του κου Βαρουφάκη, 5 μήνες έχουν καταρρακώσει την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού κι ας ρωτήσουν γι αυτό τους έλληνες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό πως αισθάνονται.

Και ξαφνικά τι; ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με κλειστές τράπεζες ( αλήθεια με τι αξιοπρέπεια θα στήνεται ο Έλληνας στην ουρά των ΑΤΜ για να πάρει 60 ευρώ ; Αυτή την αξιοπρέπεια εννοούσατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;). Να αποφασίσει ο λαός μας λένε. Μετακυλύουν τη δική τους ανεπάρκεια, τη δική τους αδυναμία, ατολμία και ανικανότητα να κυβερνήσουν στις πλάτες του ελληνικού λαού με το ερώτημα ναι η όχι στην συμφωνία (αλήθεια πια συμφωνία;) υποστηρίζοντας οι ίδιοι το ΟΧΙ.

Δεν εξηγούν στο λαό τι θα σημάνει τη Δευτέρα το ΟΧΙ και τι το ΝΑΙ.

Αν ψηφίσουμε όχι τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει ρευστό για τις τράπεζες, θα καταργήσει το ΕΝΦΙΑ, θα επιβάλει το αφορολόγητο των 12000 ευρώ, θα βρει δουλειά στους ανέργους, θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις σε ευρώ, θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης; Μπορεί άραγε να δώσει απαντήσεις ο αλαζόνας και με ύφος 100 καρδιναλίων κύριος Τσίπρας η θα συνεχίσει την πολιτική της δημιουργικής- καταστροφικής για τη χώρα ασάφειας;

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ τολμάει και λέει ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στην αλήθεια, ΝΑΙ στις μεταρρυθμίσεις, ΝΑΙ στη δημιουργία, ΝΑΙ σε μια ευρωπαϊκή πολιτεία που δίνει περισσότερα στους περισσότερους.

Το ίδιο βροντερό ΝΑΙ πιστεύουμε και θέλουμε να πει ο ελληνικός λαός στο κάλπικο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής για να καταλάβουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας κάνουν Αλβανία του Χότζα απομονωμένη και αποκομμένη από τον έξω κόσμο , να περιμένουμε στις ουρές με το δελτίο για να πάρουμε 1 λίτρο γάλα.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Συντονιστής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο δήμο ΦΥΛΗΣ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: