11.4 C
Athens
5 Ιουλίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Ανεξαρτητοποίηση Παναγιώτη Κοσμίδη από την παράταξη "ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ"

Ανεξαρτητοποίηση Παναγιώτη Κοσμίδη από την παράταξη “ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ”

- Advertisement -

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη “Νέα Δύναμη” του Παναγιώτη Γρηγοριάδη έκανε γνωστή με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δ.Σ, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κοσμίδης. Μια κίνηση που αναμενόταν,για τους γνώστες των δημοτικών πραγμάτων, εδώ και καιρό καθώς η σχέση των δύο αντρών είχε κλυδωνιστεί το τελευταίο διάστημα, όπως γίνεται αντιληπτό κι από τις αιχμές του κ. Κοσμίδη στην εν λόγω επιστολή. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοσμίδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος τον Νοέμβριο, στη θέση του Γ.Γκιζέλη μετά την απόφαση του εκλογοδικείου, όπου είχε προσφύγει.

Ακολουθεί η επιστολή:

- Advertisement -
- Advertisement -

“Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε ,

Με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος από την παράταξη « Νέα Δύναμη» του κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη .

Στην πολυετή διαδρομή μου στην Ελληνική Αστυνομία υπηρέτησα την πατρίδα μου και τους συμπολίτες μου με Ήθος , Ευπρέπεια, Ανδρεία και τιμή . Τις ίδιες αξίες υπηρέτησα πιστά όλο το διάστημα που ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου Αχαρνών.

Η σημερινή απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ ξεκινά από την ανάγκη μου να υπερασπισθώ αυτές τις αξίες και να διαχωρίσω την προσωπική μου διαδρομή από συμπεριφορές και πρακτικές που δεν με αντιπροσωπεύουν, δεν με εκφράζουν  και σε καμιά περίπτωση δεν τις στηρίζω .

Ως πρόσωπο, που επιθυμώ να διασφαλίσω την ηθική μου ακεραιότητα, θα ήθελα να εκφράσω  τη διαμαρτυρία και την αντίθεσή μου στα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την τελευταία σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, που με αναγκάζει ηθικώς να διαφοροποιηθώ από τη δημοτική παράταξη, τις ιδέες της οποίας επίστεψα και ετίμησα .

Απευθυνόμενος προς εσάς, επιθυμώ να διακηρύξω τη βούλησή μου να παρίσταμαι εφεξής στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Ίσως η κίνησή μου αποτελέσει του έναυσμα να εξαλειφθούν ορισμένα κακώς κείμενα,  και να αλλάξουν συμπεριφορές .

Τα ευχολόγια δεν επαρκούν. Η παρασιώπηση φέρνει συνενοχή. Η ενέργεια είναι η λύση. Οι αποδέκτες της έκκλησής μου, ας αναλογιστούν τη στάση τους. Ο στόχος μας είναι ένας. Η πόλη και οι πολίτες της. Για αυτούς θα αγωνιστώ, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί κριτές όλων μας.

Κλείνοντας , θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους δημότες των Αχαρνών που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας, με υψηλό ήθος και ευπρέπεια, όπως έκανα πάντα”.

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -