7.9 C
Athens
6 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Αιχμές της παράταξης "Για την πόλη μας" για τη λειτουργία του Δ.Σ...

Αιχμές της παράταξης “Για την πόλη μας” για τη λειτουργία του Δ.Σ Αχαρνών

- Advertisement -
Για μη τήρηση του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου αλλά και προσωπικές στρατηγικές κάνει λόγο η παράταξη “Για την Πόλη μας”¨σε δελτίο τύπου σχετικά με όλα όσα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του Δ.Σ της 9ης Ιουλίου.
Δελτίο τύπου: “Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 9/7/2014 έγινε για μια ακόμη φορά πεδίο ανάδειξης προσωπικών στρατηγικών.
Σε μια συνεδρίαση που κυλούσε ομαλά και ενωτικά καθώς το θέμα συζήτησης ήταν η παιδεία, η παράταξή μας, με ενδιαφέρον παρακολούθησε την εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Τοπαλίδη καθώς και τα αιτήματα και της ανάγκες των σχολείων από την Ένωση Γονεών. Σε αυτό το πλαίσιο με άκρως συναινετική διάθεση συμβάλλαμε στο διάλογο, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή αντιπολιτευτικής τακτικής.
Επειδή όμως υπάρχουν όρια που έχουν ξεπεραστεί, η παράταξή μας δεν είναι σε θέση πλέον να παρακολουθεί τα παραληρήματα του διορισμένου Προέδρου της Α’βθμιας Επιτροπής κ. Καρυδάκη, ο οποίος σε μια προσπάθεια να μη χάνεται από το προσκήνιο και να «βγαίνει μπροστά» από τον Αντιδήμαρχο κ. Τοπαλίδη και την Πρόεδρο της Β’θμιας Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλο κ. Γεωργία Ευθυμιάδου  επαναλαμβάνει τα ίδια κάθε φορά που λαμβάνει το λόγο. Ο κ. Καρυδάκης εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι καταστρατηγείται ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου  από το εκάστοτε Προεδρείο και του δίνεται ο λόγος χωρίς να τηρούνται οι διαδικασίες κ​​αι παρά το γεγονός ότι πλέον τα λεγόμενά του να είναι μόνο προς ίδιαν ικανοποίηση και προφανώς χωρίς κανένα ενδιαφέρον για όλους τους άλλους.
Αυτή τη φορά ο Αντιπρ​ό​εδρο​ς​ και Προεδρεύ​ων κ. Μιχάλη​ς​ Βρεττό​ς​, ​παρασυρμένος ίσως από την έως τώρα πρακτική στα Δημοτικά Συμβούλια, ακολούθησε την πεπατημένη, με αποτέλεσμα ούτε καν ο ίδιος λόγω της θέσης του στο Προεδρείο,​ να έχει τη δυνατότητα να αντικρούσει τα όσα είπε ο κ. Καρυδάκης​,​ που​ βέβαια σε μεγάλο βαθμό αφορούσαν και την  δική του 2ετή  θητεία ως Αντιδημάρχου Παιδείας και Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Άρα υπευθύνου τότε για θέματα παιδείας σε αυτό το διάστημα. Αν και ο κ. Βρεττός είναι μέλος της παράταξής μας, φυσικά δεν ήταν δυνατόν να συναινέσουμε σε μια ακόμα παραβίαση του κανονισμού.
Ήδη στην έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως τελικά αποδεικνύεται προφητικά, η  παράταξή μας είχε ζητήσει να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο κανονισμός λειτουργίας του, ώστε οι συνεδριάσεις να είναι ουσιαστικές προς όφελος των δημοτών και της γρήγορης προώθησης των σημαντικών ζητημάτων της πόλης.
Σωτήρης Ντούρος 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Για την Πόλη μας
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Φανοποιείο Καρτέρης στα Άνω Λιόσια

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως τεχνογνωσία, εξοπλισμό, άριστη εκπαίδευση και πρόσθετες παροχές που χρειάζεται ένα αξιόπιστο...

Προ των πυλών το 7ο γκαλά όπερας για το Τατόι

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γκαλά όπερας από τον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου με στόχο την ενίσχυση...

Εκδήλωση για τη γεροντολογία από Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και ΕΓΕ

«Η Γεροντολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου» είναι το θέμα που θα αναπτυχθεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής και το...

Τα αγαπημένα μας κλασικά αυτοκίνητα την Κυριακή στον Δήμο Ιλίου

Είναι παλιά, αγαπημένα και αξέχαστα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα κλασικά αυτοκίνητα θα κατέχουν πάντα μια θέση στη μνήμη και...
- Advertisment -