KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αλλοδαπός λήστευε διανομείς φαγητού στις Αχαρνές

28/07/2015 12:28
2 '
αστυνομία
ASDAASDA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

 Συνελήφθη, το βράδυ της Κυριακής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα, είχε αποπειραθεί να ληστέψει διανομέα φαγητού.

TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο 39χρονος κατά τη στιγμή της σύλληψής του αντιστάθηκε, ασκώντας σωματική βία σε βάρος των αστυνομικών, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

HLEKTROFOTISTIKH

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, από παρακείμενο οικόπεδο, συνεργός του δράστη πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά των αστυνομικών, χωρίς όμως να καταφέρει να τους τραυματίσει.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: • ένα (1) μαχαίρι πολεμικού τύπου • ένας (1) λοστός • ένα (1) κομμάτι καλώδιο • δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τ.Α. Αχαρνών, ο δράστης, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, κατά το τελευταίο δεκαήμερο, έδιναν τηλεφωνικές παραγγελίες σε ψητοπωλεία της περιοχής των Αχαρνών, με σημείο παράδοσης συγκεκριμένο δρόμο στην περιοχή με χαμηλό φωτισμό και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν από τους διανομείς τις εισπράξεις που είχαν στην κατοχή τους.

Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει έξι (6) ληστείες. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: