11.4 C
Athens
8 Ιουλίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Εργασίες στην οδό Αρχελάου στους Θρακομακεδόνες. Τοποθέτηση σημάτων και καθρέπτη

Εργασίες στην οδό Αρχελάου στους Θρακομακεδόνες. Τοποθέτηση σημάτων και καθρέπτη

- Advertisement -

Στην τοποθέτηση νέων λαμπών στα υπάρχοντα φωτεινά σήματα(stop), στην ενίσχυσή τους με συμπληρωματικά καθώς και στην εγκατάσταση καθρέπτη στην επίμαχη διασταύρωση Αρχελάου και Μακεδονομάχων στους Θρακομακεδόνες προχώρησαν τα συνεργεία του δήμου Αχαρνών, μετά τα ατυχήματα που σημειώθηκαν στο συγκεκριμένο δρόμο.

Η κάτοικος της περιοχής Βαρβάρα Μπακάλη-Ταβλαρίδου που ανέδειξε το θέμα με επιστολή της, επανήλθε ευχαριστώντας το δήμαρχο για την ανταπόκρισή του στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

- Advertisement -
- Advertisement -

Διαβάστε την επιστολή:

“Τη Δευτέρα  27 Ιουλίου, με αφορμή τα  πρόσφατα τροχαία ατυχήματα στην οδό Αρχελάου, απέστειλα μια ανοικτή επιστολή στο Δήμαρχο Αχαρνών- Θρακομακεδόνων κ. Γιάννη Κασσαβό ζητώντας να ληφθούν επιτέλους κάποια μέτρα αντιμετώπισης του χρονίζοντος αυτού προβλήματος.

Προς τιμήν του ο κ. Κασσαβός, σε πλήρη αντίθεση με όλους τους προκατόχους του, αντέδρασε ΑΜΕΣΑ.  Έδωσε εντολή να  επισκευαστούν  κατ’ αρχήν τα  υπάρχοντα σήματα, να τοποθετηθούν συμπληρωματικά νέα, να γίνει η αναγκαία διαγράμμιση στο οδόστρωμα και να αποσταλεί σχετική επιστολή προς την αρμόδια Τροχαία . Ήδη στην επίμαχη διασταύρωση Αρχελάου και Μακεδονομάχων τοποθετήθηκε καθρέπτης, όπως δε με διαβεβαίωσε ο υπεύθυνος του Δήμου κ. Γιώτης, ελέγχονται όλα τα τροχαία σήματα  στους Θρακομακεδόνες προκειμένου να καταστούν και πάλι λειτουργικά .

Επί πλέον, ύστερα από προσωπική του πρόσκληση, είχα την ευκαιρία  την Τετάρτη 30/7 να ενημερώσω και προφορικά για το όλο θέμα διεξοδικά τόσο τον κ. Δήμαρχο όσο και τον Γ.Γραμματέα του Δήμου κ. Θ. Κατσιγιάννη και να λάβω τη διαβεβαίωση ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του Δήμου θα ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα υιοθετώντας λύσεις σύμφωνες με τις ισχύουσες στην Ευρώπη νέες προδιαγραφές. Ευελπιστώ ότι  θα το πράξουν.

Η αντίδραση αυτή του κ. Κασσαβού  εκτός του ότι συνάδει απόλυτα  με την ευθύνη για την προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των δημοτών του  που βέβαια απορρέει από τα καθήκοντά του, καταδεικνύει την προσωπική του ευαισθησία και αναδεικνύει ένα νέο ήθος όσον αφορά στη μέχρι τώρα λειτουργία του Δήμου.

Γι’ αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημόσια. Εξάλλου όπως έχει πει ο μέγας διδάσκαλος του Γένους Αδαμάντιος Κοραής:

«Επαίνει τόσον τον καλόν, ώστε να ενοχλείται ο αδιάφορος, να εντρέπεται ο παρεκτραπείς και τότε θέλεις ιδεί τι δύναται να κατορθώσει η τοιαύτη ενόχλησις».

 

                                             

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Ο Χάρης Δαμάσκος αναλαμβάνει τα ηνία της ΣΤΑΣΥ. Πολιτικός και τεχνοκράτης με κύρος και κοινή αποδοχή

Ο Χάρης Δαμάσκος, πρώην αντινομάρχης, αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος με μακρά θητεία και υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών, θα είναι, σύμφωνα...
- Advertisment -