16.2 C
Athens
7 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Εργασίες στην οδό Αρχελάου στους Θρακομακεδόνες. Τοποθέτηση σημάτων και καθρέπτη

Εργασίες στην οδό Αρχελάου στους Θρακομακεδόνες. Τοποθέτηση σημάτων και καθρέπτη

- Advertisement -

Στην τοποθέτηση νέων λαμπών στα υπάρχοντα φωτεινά σήματα(stop), στην ενίσχυσή τους με συμπληρωματικά καθώς και στην εγκατάσταση καθρέπτη στην επίμαχη διασταύρωση Αρχελάου και Μακεδονομάχων στους Θρακομακεδόνες προχώρησαν τα συνεργεία του δήμου Αχαρνών, μετά τα ατυχήματα που σημειώθηκαν στο συγκεκριμένο δρόμο.

Η κάτοικος της περιοχής Βαρβάρα Μπακάλη-Ταβλαρίδου που ανέδειξε το θέμα με επιστολή της, επανήλθε ευχαριστώντας το δήμαρχο για την ανταπόκρισή του στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

- Advertisement -
- Advertisement -

Διαβάστε την επιστολή:

“Τη Δευτέρα  27 Ιουλίου, με αφορμή τα  πρόσφατα τροχαία ατυχήματα στην οδό Αρχελάου, απέστειλα μια ανοικτή επιστολή στο Δήμαρχο Αχαρνών- Θρακομακεδόνων κ. Γιάννη Κασσαβό ζητώντας να ληφθούν επιτέλους κάποια μέτρα αντιμετώπισης του χρονίζοντος αυτού προβλήματος.

Προς τιμήν του ο κ. Κασσαβός, σε πλήρη αντίθεση με όλους τους προκατόχους του, αντέδρασε ΑΜΕΣΑ.  Έδωσε εντολή να  επισκευαστούν  κατ’ αρχήν τα  υπάρχοντα σήματα, να τοποθετηθούν συμπληρωματικά νέα, να γίνει η αναγκαία διαγράμμιση στο οδόστρωμα και να αποσταλεί σχετική επιστολή προς την αρμόδια Τροχαία . Ήδη στην επίμαχη διασταύρωση Αρχελάου και Μακεδονομάχων τοποθετήθηκε καθρέπτης, όπως δε με διαβεβαίωσε ο υπεύθυνος του Δήμου κ. Γιώτης, ελέγχονται όλα τα τροχαία σήματα  στους Θρακομακεδόνες προκειμένου να καταστούν και πάλι λειτουργικά .

Επί πλέον, ύστερα από προσωπική του πρόσκληση, είχα την ευκαιρία  την Τετάρτη 30/7 να ενημερώσω και προφορικά για το όλο θέμα διεξοδικά τόσο τον κ. Δήμαρχο όσο και τον Γ.Γραμματέα του Δήμου κ. Θ. Κατσιγιάννη και να λάβω τη διαβεβαίωση ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του Δήμου θα ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα υιοθετώντας λύσεις σύμφωνες με τις ισχύουσες στην Ευρώπη νέες προδιαγραφές. Ευελπιστώ ότι  θα το πράξουν.

Η αντίδραση αυτή του κ. Κασσαβού  εκτός του ότι συνάδει απόλυτα  με την ευθύνη για την προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των δημοτών του  που βέβαια απορρέει από τα καθήκοντά του, καταδεικνύει την προσωπική του ευαισθησία και αναδεικνύει ένα νέο ήθος όσον αφορά στη μέχρι τώρα λειτουργία του Δήμου.

Γι’ αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημόσια. Εξάλλου όπως έχει πει ο μέγας διδάσκαλος του Γένους Αδαμάντιος Κοραής:

«Επαίνει τόσον τον καλόν, ώστε να ενοχλείται ο αδιάφορος, να εντρέπεται ο παρεκτραπείς και τότε θέλεις ιδεί τι δύναται να κατορθώσει η τοιαύτη ενόχλησις».

 

                                             

- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τέσσερις Ηπειρώτες εναντίον του Συλλόγου Ηπειρωτών! Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, προτρέπουν μέλη να μην ψηφίσουν στις εκλογές

Μάρτυρες ενός υπόγειου πολέμου που φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στα σπλάχνα του γίνεται τις τελευταίες ημέρες ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων....

«70 χρόνια ρεβεγιόν» από το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο χρώμα διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών. Στις 19:00 το Σάββατο...

Ξεκινά αύριο το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Paradise Park!

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα περνούν από το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park! Για άλλη μια χρονιά, από...

Θεόφιλος Αφουξενίδης:Μην αδικείτε άλλο τις Αχαρνές

Ανακοίνωση της παράταξης "Αχαρνές Αλλαγή Τώρα" σχετικά με τα αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών  Τι...
- Advertisment -