11.4 C
Athens
16 Ιουλίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Τι θα συζητηθεί στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις διακοπές

Τι θα συζητηθεί στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις διακοπές

- Advertisement -

Καίριας σημασίας θέματα έρχονται προς συζήτηση στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών, μετά τις θερινές διακοπές, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου, στις 19:30. Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει τεθεί ο Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών (εδώ), ενώ από τα θέματα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η “Λειτουργία των παιδικών χαρών του δήμου”, το οποίο επανέρχεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο νομικό πλαίσιο.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

- Advertisement -
- Advertisement -

1 «Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.»

2 Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών ¨ S.Ο.S ¨.»

3 Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2014 (01-1-2014 έως 31-12-2014) του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών.»

4 3η Παράταση της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ. 326 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ»

5 Αντιμετώπιση του Θέματος της Λειτουργίας των Παιδικών Χαρών του Δήμου Αχαρνών.

6 Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή & οριστική παραλαβή του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρώματος»

7 Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή & οριστική παραλαβή του έργου: «Αποκομιδή Μπαζών»

8 Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών – Τακτοποιητικού του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρώματος» χωρίς χρήση επί έλασσον δαπανών.

9 Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών – Τακτοποιητικού του έργου: «Αποκομιδή μπαζών» χωρίς χρήση επί έλασσον δαπανών.

10 Διαγραφή από τους χρηματικούς καταλόγους 283/11-5-2015 & 284/11-5- 2015 ανείσπραχτων τελών της υπόχρεου εταιρείας ΝΕΟΤΕΧ ΕΠΕ

11 Διαγραφές οφειλετών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους 312/2014, 524/2014 και 195/2015 που αφορούν δόσεις Δ.Τ. & Δ.Φ.

12 «Διαγραφές οφειλετών από το βεβαιωτικό κατάλογο 310/2015 που αφορά κλήση τροχαίας.»

13 Έγκριση διενέργειας της συντήρησης των Η-Μ εγκαταστάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου και τρόπος εκτέλεσής της.

14 Έγκριση διενέργειας προμήθειας μηχανογραφικού εξοπλισμού (Hardware) και τρόπος εκτέλεσής της.

15 Έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών καθαριότητας και ειδών ατομικής υγιεινής για τις ανάγκες του Ξενώνα Φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών του Δήμου.

16 Αίτηση στα Επιμελητήρια Αθηνών για την χορήγηση στοιχείων σε ηλεκτρονική μορφή των ενεργών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Αχαρνών.

17 Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 2/25-5-2015 πρακτικό της τριμελούς επιτροπής κοπής δέντρων Κεντρικού και Νότιου τομέα.

18 Λήψη απόφασης για τη διάλυση της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο: «Αποκατάσταση Ζημιών Αγωνιστικού Χώρου και Ενίσχυση – Επαύξηση του Υφισταμένου Ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Γυμναστηρίου (Γήπεδο Αχαρναϊκού) λόγω Μακροχρόνιας Χρήσης»

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -