KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΖΩΗ

Σκίαση βεράντας και κήπου με τέντες από την εταιρεία Cornaros!

15/09/2015 14:06
2 '
τέντες
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Όλες τις εποχές του χρόνου στην χώρα μας οι ηλιόλουστες μέρες είναι παρούσες αρκετές από τις μέρες του μήνα. Αυτό και μόνο έχει διαμορφώσει μία συγκεκριμένη τάση στην αρχιτεκτονική των σπιτιών, με τα συστήματα σκίασης να υπάρχουν σε όλα τα σπίτια.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τέντες

Οι τέντες, είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα σκίασης. Η πρώτη σκέψη των ιδιοκτητών, στην σκίαση είναι οι τέντες ή κάποια εναλλακτική τους μορφή.

Γιατί τις χρειάζεστε στο σπίτι σας;

Με το πάτημα ενός κουμπιού ή με το γύρισμα της μανιβέλας μπορείτε να επεκτείνετε και να διατηρήσετε τους χώρους σας, μετατρέποντας την βεράντα ή το μπαλκόνι σας σε ένα σκιερό, δροσερό και άνετο μέρος.

Συνήθως παρέχονται ποικίλες λύσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές για όλους τους χώρους του σπιτιού που κρίνονται απαραίτητες οι τέντες. Με ζητούμενο την αισθητική, την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές, το tentostor σας προσφέρει τέντες με αντιρίδες, με βραχίονες κ.α.

Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά…

Δώστε βάση, ώστε η εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε να μπορεί να έρθει στον χώρο σας, να έχει μετρήσει τις επιφάνειές σας και να σας έχει προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την σκίαση του χώρου.

Η εταιρεία Cornaros σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις εξοικονόμησης χώρου και σκίασης στο εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού σας.

Εκτός από τις τέντες…

Η σύγχρονη αισθητική στον τομέα της σκίασης, έχει παρουσιάσει κι άλλες προτάσεις, όπως πέργκολες και τεντοπέργκολες.

Συνήθως είναι η πιο διαδεδομένη λύση σε εξοχικές κατοικίες, που συνήθως υπάρχει κήπος ή σε μονοκατοικίες που μερικοί από τους εξωτερικούς χώρους είναι βασικό να έχουν καλυφθεί από σκιά.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχνάμε και την σκίαση στο εσωτερικό του σπιτιού μας η οποίο μπορεί να γίνει αποτελεσματικά με τα στόρια! Οι επιλογές που έχετε στην διάθεσή σας είναι πολλές με ξύλινα στόρια, πλαστικά υφασμάτινα ή στόρια από μπαμπού! Βρείτε τις πιο ποιοτικές επιλογές, μ΄ ένα κλικ στο cornaros.gr!

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: