KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΥΓΕΙΑ

2+1 SOS ερωτήσεις για την λιποαναρρόφηση

16/09/2015 17:45
Ανανεώθηκε 16/09/2015 17:48
2 '
Λιποαναρρόφηση
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Οι μέθοδοι αδυνατίσματος την σύγχρονη εποχή είναι τόσες πολλές που οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν τι να διαλέξουν, αν θα δουν τα αποτελέσματα που θέλουν, αν η λύση θα είναι μόνιμη κ.τ.λ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι δερματολόγοι απαντούν σε 3 βασικές ερωτήσεις

  1. Θέλω να χάσω κιλά. Είναι η μέθοδος κατάλληλη;

Η λιποαναρρόφηση δεν είναι μία από τις χιλιάδες μεθόδους αδυνατίσματος. Δηλαδή ακόμα και μετά την διαδικασία, ο αριθμός θερμίδων που καίτε παραμένει ο ίδιος και τα κιλά σας θα παραμείνουν τα ίδια. Η μέθοδος βοηθάει καθοριστικά στην ριζική και μόνιμη απώλεια του τοπικού λίπους στις διάφορες περιοχές του σώματος. Είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για να βελτιωθεί σημαντικά και η διατροφή σας, πράγμα το οποίο συντελεί και στην απώλεια των κιλών.

  1. Ποιο είναι το ποσοστό του λίπους που θα χάσω;

Η ποσότητα του λίπους που κάθε άτομο χάνει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, με πρώτο και κύριο την σωματική διάπλαση και την γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Κατά μέσο όρο όμως οι ποσότητες που χάνονται στην διάρκεια της λιποαναρρόφησης κυμαίνονται στα 2-3 λίτρα.

  1. Ποια είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος;

Η κλασική λιποαναρρόφηση έχει αποδείξει την αξιοπιστία της εδώ και πολλά χρόνια. Το laser μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα στον δερματικό φλοιό και να μην είναι τόσο πολύ δραστικό σε σχέση με την κλασική μέθοδο. Από την άλλη η παλμική λιποαναρρόφηση είναι το επόμενο βήμα της μεθόδου που θεωρείται αξιόπιστο.

Σε τι ξεχωρίζει το Δερματολογικό Ιατρείο Total Skin;

Τις περισσότερες φορές εκτός από την μέθοδο που έτσι κι αλλιώς λαμβάνει χώρα στο ιατρείο, συνδυάζεται και η μέθοδος με ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη δέρματος και απώλεια της κυτταρίτιδας από τις περιοχές που εμφανίζεται.

Διαβάστε περισσότερα για την λιποναρρόφηση στο totalskin.gr

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: