KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Επιστρέψαμε και μποτιλιάραμε

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σταδιακά η κάλυψη των κενών στα σχολεία των Αχαρνών

24/09/2015 18:34
2 '
σχολεία των Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ
  • Την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν δάσκαλοι, στα μισά σχολεία,που υπάρχουν κενά!

Στο κέντρο της Αθήνας για να συναντηθούν με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Χαράλαμπο Λόντο κατέβηκαν, το πρωί, γονείς και εκπαιδευτικοί του δήμου Αχαρνών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα κενά που παρατηρούνται – σε οργανικές θέσεις-στα σχολεία και να ζητήσουν την άμεση τοποθέτηση εκπαιδευτικών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρόκειται για τη δεύτερη κινητοποίηση της Ένωσης Γονέων Αχαρνών και των συλλόγων της σε διάστημα,δύο εβδομάδων,με έκδηλη την επιθυμία να καλυφθούν το συντομότερο δυνατό τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία της περιοχή. Στη συνάντηση που είχαν με τον κ.Λόντο οι γονείς εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που επικρατεί και ζήτησαν την άμεση τακτοποίηση του θέματος το οποίο προξενεί,καθημερινώς,προβλήματα στην ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής διευκρίνισε ότι οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και εντός της επόμενης εβδομάδας θα καλυφτούν τα μισά κενά στα σχολεία της Ανατολικής Αττικής, ενώ για τα υπόλοιπα ζήτησε πίστωση χρόνου, δύο εβδομάδων για να καλυφθούν.

Επί του θέματος αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός,κατά τις ανακοινώσεις του στο Δημ.Συμβούλιο λέγοντας ότι υπάρχει συνεχής επαφή με τις αρμόδιες διευθύνσεις, ενώ έχει σταλεί επιστολή για την τάχιστη επίλυσή του ώστε να μην επηρεάζεται η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.

Ένωση Γονέων Αχαρνών
Η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Γιώτα Γιαννάκου ,με τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κώστα Καρυδάκη, τον γραμματέα της Ένωσης Παναγιώτη Κατσιάρη και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Σωτήρη Κουφογεώργο συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή κ.Λόντο.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: