KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tο START SMART πηγαίνει “Mamma Mia!” με προνομιακό εισιτήριο για όλους!

02/10/2015 14:36
Ανανεώθηκε 02/10/2015 15:27
1 '
Φροντιστήριο StartSmart
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών START SMART της Ελένης Πετροπούλου στα Άνω Λιόσια, διοργανώνει εκδρομή στο καταπληκτικό musical “Mamma Mia!” που μετά από επτά χρόνια έρχεται και πάλι …”σπίτι του”, μιας και η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται σε ελληνικό νησί!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA
 Το διασημότερο και διασκεδαστικότερο μιούζικαλ παρουσιάζεται στην Αθήνα, στο θέατρο Badminton, με ελληνικούς υπέρτιτλους και με πολυμελή ζωντανή ορχήστρα που θα ταξιδέψει το κοινό με τη μοναδική μουσική των ABBA. Το έχουν δει περισσότεροι από 54 εκατομμύρια άνθρωποι, έχει ανεβεί σε περισσότερες από 440 πόλεις του πλανήτη, γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μιούζικαλ, έχει μεταφραστεί σε 17 διαφορετικές γλώσσες και στο Λονδίνο παίζεται για 17η συνεχόμενη χρονιά μετά το πρώτο ανέβασμά του τον Απρίλιο του 1999.
Η εκδρομή θα γίνει την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, και η αναχώρηση στις 7 μ.μ. από το START SMART (Πίνδου 71, Άνω Λιόσια) ενώ το εισιτήριο έχει 18 ευρώ είτε για παιδί, είτε για γονιό (η τιμή συμπεριλαμβάνει και το λεωφορείο). Η πρόσκληση για την εκδρομή στο Mamma Mia! απευθύνεται σε όλους τους δημότες Άνω Λιοσίων.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων (περιορισμένος αριθμός και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας) τηλεφωνήστε μέχρι και 15/10 στη γραμματεία του Κέντρου: 2102486652.

 
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: