KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Συγχωνεύονται τα αστυνομικά τμήματα Αχαρνών και Θρακομακεδόνων

06/10/2015 16:51
1 '
αστυνομία, περιπολικό
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ
 Έσονται εις τμήμα ένα τα αστυνομικά τμήματα Αχαρνών και Θρακομακεδόνων σύμφωνα με το σχεδιασμό της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ που πρόκειται να ανακοινωθεί-ακόμα- και μέσα στην εβδομάδα.
 Βάσει δημοσιεύματος του διαδικτυακού τόπου policenet.gr, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ν’ ανακοινώσει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. την αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών ανά γενική αστυνομική διεύθυνση σε ολόκληρη την χώρα.
Μια αναδιοργάνωση με σημαντικές συμπτύξεις τμημάτων και υπηρεσιών, μέσα από τις οποίες αναμένεται να εξοικονομηθεί εκτός από τους οικονομικούς πόρους που διατίθενται σε ενοικιάσεις και αστυνομικό προσωπικό από την κατάργηση θέσεων σκοπών, γραμματειακής υποστήριξης και όλων εκείνων που απαιτούνται για να μπαίνει καθημερινά το κλειδί στην πόρτα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βασικός κανόνας επιλογής είναι οι καλλικρατικοί δήμοι, ενώ αλλάζουν και οι περιοχές αρμοδιότητας των τμημάτων τάξης και ασφάλειας που διατηρούνται.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα στη δυτική Αττική τα τμήματα τάξης και ασφάλειας από 22 γίνονται 16, ενώ σε αυτά  που υπολογίζεται να συγχωνευτούν είναι τα αστυνομικά τμήματα Αχαρνών και Θρακομακεδόνων.

Η πρόβλεψη είναι ότι θα εξοικονομηθούν χρηματικοί πόροι περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και επίσης περίπου 900 αστυνομικοί.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: