KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΖΩΗ

Mοναδικά έπιπλα κουζίνας για κάθε χώρο

01/11/2015 15:53
Ανανεώθηκε 05/11/2015 19:50
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το τραπέζι είναι έτοιμο κάθε μέρα σε αυτόν τον χώρο, φέρνοντας κοντά φίλους ή τα μέλη μιας οικογένειας και όλες οι μυρωδιές του καφέ ή του φαγητού έχουν σημείο εκκίνησης επίσης αυτόν τον χώρο! Πως γίνεται λοιπόν να μην θέλετε η κουζίνα σας να είναι γεμάτη από μοντέρνο στυλ και από τα κατάλληλα έπιπλα κουζίνας;

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η σύγχρονη αισθητική έχει φέρει τόσες πολλές αποχρώσεις και νέα υλικά, ώστε να είστε σε θέση να διαλέξετε και να συνθέσετε όπως ακριβώς θέλετε τα έπιπλα κουζίνας για τον χώρο σας.

Η εταιρεία με έπιπλα κουζίνας kitchen & style ΒΛΑΣΤΟΣ σας προτείνει μερικές από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για να ανανεώσετε ή να αλλάξετε εξ ολοκλήρου την κουζίνα σας. Μερικές από αυτές παρουσιάζονται παρακάτω:

Μοντέρνες συνθέσεις

Κουζίνες_Βλαστός (1)

Η μοντέρνα κουζίνα έχει πρότυπα που πηγάζουν από μία urban αισθητική, μία αφαιρετική πρώτη εντύπωση που όμως διαθέτει ολοκληρωμένους αποθηκευτικούς χώρους και κάνει την σύγχρονη νοικοκυρά να μην στερείται τίποτα.

Τα έπιπλα κουζίνας δηλαδή είναι κοντά και σχεδόν κολλητά το ένα με το άλλο, συνήθως με πάσο και μεταλλικά στοιχεία που αναδεικνύουν όλες τις γωνίες της.

Τα εντοιχιζόμενα έπιπλά της, διαθέτουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και μεγάλες επιφάνειες.

Κλασικές συνθέσεις

Κουζίνες_Βλαστός (2)

Στο κλασικό στυλ, βρίσκουμε σχέδια που μπορούν να καλύψουν πιο πολύ μεγαλύτερους χώρους. Με έπιπλα κυρίως από ξύλο και αρκετές συνθέσεις, έχουμε ένα αποτέλεσμα που έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις σας.

 

 

 

Προτιμήστε τις soft σποχρώσεις για την κουζίνα σας. Συνήθως διαθέτει πολλά αξεσουάρ, με αποτέλεσμα ο χώρος της να κλείνει. Για αυτό αναζητήστε χαρούμενα και απαλά χρώματα για να την ανοίξετε!

Μέσα από την εταιρεία kitchen & style ΒΛΑΣΤΟΣ μπορείτε να βρείτε καινούργιες προτάσεις που μπορούν να καλύψουν τον δικό σας χώρο. Ζητήστε την γνώμη των ειδικών και ανανεώστε την κουζίνα σας!

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: