KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Σε νέο χώρο ο σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων με ενέργειες του Χρήστου Ρούσσα

13/12/2015 18:51
2 '
Χρήστος Ρούσσας, πρόεδρος, σύλλογος Ηπειρωτών, Άνω Λιόσια
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Λύση στο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο ο σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων δίνει, με προσωπικές του ενέργειες, ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ρούσσας. Έχοντας πολλές φορές επισημάνει στη διοίκηση του δήμου Φυλής τον κίνδυνο να μείνει χωρίς στέγη ο μεγαλύτερος σύλλογος της περιοχής και λίγο πριν αυτό γίνει ορατό, ο κ. Ρούσσας αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τον τελευταίο χρόνο και με κάθε ευκαιρία, ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών θέτει έντονα το θέμα της στέγασής του, καθώς η διοίκηση του δήμου δεν επιχορηγούσε το ενοίκιο του κτιρίου όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα.

Ο χώρος που θα φιλοξενεί πλέον τις δραστηριότητες του συλλόγου Ηπειρωτών βρίσκεται, δίπλα από το κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό που διατηρεί επί της λεωφόρου Φυλής ο Χρήστος Ρούσσας και είναι αρκετά μεγάλος για να στεγάσει τον πολυπληθέστερο σύλλογο της περιοχής. Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και σημαντικές και ο πρόεδρος του συλλόγου μαζί με τα μέλη του ΔΣ, εθελοντές και χορηγούς έχουν αποδυθεί σε έναν τεράστιο οικονομικό και προσωπικό αγώνα, προκειμένου να είναι έτοιμο, επιπλέον, και για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος.

Σημειώνεται, ότι αποτελεί λύση προσωρινή καθώς ο σύλλογος βρίσκεται εν αναμονή της οριστικής εγκατάστασης του στη Στέγη Ηπειρωτών το Μάρτιο, οπότε και εκπνέει το εξάμηνο που η δημοτική αρχή έχει ορίσει για την παράδοσή του.

«Με το δεδομένο ότι δεν μπορούσαμε να παραμείνουμε άλλο στο κτίριο της πλατείας Σιντριβανιού καθώς έπρεπε να παραδοθεί στην ιδιοκτήτριά του μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου αλλά και με την προοπτική της ολοκλήρωσης της δικής μας Στέγης το Μάρτιο, όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς στην Ηπειρώτικη βραδιά του Σεπτεμβρίου, βρήκαμε μια λύση για να στεγαστούμε τους μήνες που απομένουν» τόνισε ο Χρήστος Ρούσσας.

Ο ίδιος ευχαριστεί θερμά τόσο τη Μαρία Αλεξίου, ιδιοκτήτρια του κτιρίου που στεγάζεται τα τελευταία σχεδόν 6 χρόνια ο σύλλογος για την υπομονή και το ενδιαφέρον που έδειξε στους ανθρώπους του, όσο και την ιδιοκτήτρια του νέου χώρου Μαρία Μαρίνη που θα τους φιλοξενήσει για το επόμενο διάστημα.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: