KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Άνω Λιοσίων

17/12/2015 14:36
1 '
χριστουγεννιάτικη γιορτή, παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, Άνω Λιόσια, make a wish
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Γιορτή, με άναμμα χριστουγεννιάτικων δέντρων από τα παιδιά, διοργανώνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Άνω Λιοσίων, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων, μαζί με το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ένα Φιλανθρωπικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μέσω του προγράμματος “Αστέρι της Ευχής” του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας εδώ και 17 χρόνια, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε παιδί με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, το οποίο “μαγικά” μεταμορφώνεται σε ¨Αστέρι Αγάπης¨ και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του.

Να σημειωθεί, ότι κάθε 22 λεπτά κάπου στον κόσμο εκπληρώνεται μια Ευχή παιδιού ενώ στην Ελλάδα από το 1996 έχουν γίνει πραγματικότητα περισσότερες από 1.400 ευχές παιδιών.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: