KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

“Λαβράκι” του αστυνομικού τμήματος Αχαρνών ύστερα συνήθη έλεγχο και ανταλλαγή πυροβολισμών

26/01/2016 15:30
1 '
αστυνομία
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

“Λαβράκι” έβγαλαν οι άνδρες δυο περιπολικών του αστυνομικού τμήματος Αχαρνών, όταν σε τυπικό έλεγχο φορτηγού με βουλγάρικες πινακίδες στην περιοχή του Μενιδίου, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων ενώ ήρθαν αντιμέτωποι και με βροχή από σφαίρες.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αναστατώθηκαν, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, από τους πυροβολισμούς οι κάτοικοι επί της οδού Αγίου Διονυσίου στις Αχαρνές, όταν τα πληρώματα δυο περιπολικών του αστυνομικού τμήματος Αχαρνών σταμάτησαν για έλεγχο ρουτίνας ένα φορτηγό με κατεύθυνση το ΚΑΠΟΤΑ, . Ξαφνικά, οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό, οδηγός και συνοδηγός μαζί με τους επιβάτες ΙΧ μάρκας Μερσεντές που ακολουθούσε, εξαπέλυσαν πυρά εναντίον των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή.

Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στοιβαγμένες σε κούτες μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων ενώ στο ΙΧ εντοπίστηκε και μια συσκευή ανίχνευσης συχνοτήτων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά σε ανάλογο έλεγχο οι αστυνομικοί του τμήματος Αχαρνών δέχονται πυροβολισμούς και αναγκάζονται να ανταποδώσουν τα πυρά.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: