11.4 C
Athens
3 Ιουλίου 2020
No menu items!
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Οι εθελοντές του Κοινωνικού έργου "ΠΡΟΣΦΕΡΩ" στις Αχαρνές

Οι εθελοντές του Κοινωνικού έργου “ΠΡΟΣΦΕΡΩ” στις Αχαρνές

- Advertisement -
Το Κοινωνικό έργο ”Προσφέρω” με έδρα τις Αχαρνές απαρτίζεται από μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι αφιλοκερδώς και με την αμέριστη συμπαράσταση  του κόσμου, προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας.
Aδιαπραγμάτευτη  αρχή του συλλόγου είναι να μη ζητά χρήματα ως μορφή βοήθειας αλλά οτιδήποτε άλλο διαθέτει ο καθένας, όπως τρόφιμα,ρουχισμό και φάρμακα. Έτσι το Κοινωνικό έργο “Προσφέρω” συγκεντρώνει κουβέρτες, ρουχισμό για όλες τις ηλικίες, υποδήματα, παιχνίδια, σχολικά είδη, τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και φάρμακα ( όχι ληγμένα ). Επίσης, φάρμακα για τα Κοινωνικά φαρμακεία- ιατρεία διαφόρων περιοχών αλλά και τους Γιατρούς του Κόσμου, ενώ η  διαλογή του ρουχισμού γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας, που ζητάει την βοήθεια των εθελοντών.
Δράσεις του Κοινωνικού Έργου “ΠΡΟΣΦΕΡΩ”

 
1. Στην τρίτη ηλικία, όπου αρκετές φορές έχει βοηθήσει, είτε ατομικά είτε σε ιδρύματα όπου φιλοξενούνται.
2. Στα μικρά παιδιά, όπου πολλές φορές τους πηγαίνει  με ρουχισμό, υποδήματα και παιχνίδια στα ιδρύματα όπου φιλοξενούνται, όπως Κιβωτό του Κόσμου, Λύρειο ίδρυμα, Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Βρεφών Μητέρα κτλ.
3. Στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ψυχιατρικά ιδρύματα και χρειάζονται ρουχισμό που φροντίζουμε να τους παρέχουμε, όπως στο ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, Δαφνί κτλ.
4. Στους συνανθρώπους μας που κοιμούνται έξω και δυστυχώς ακόμα και μικρά παιδιά. Όσο μπορούμε τους παρέχουμε ρουχισμό, υποδήματα, κουβέρτες αλλά και σπιτικό ζεστό φαΐ.
5. Επίσης έχουμε στείλει ανθρωπιστική βοήθεια σε ρουχισμό,υποδήματα αλλά και σε φαρμακευτικό υλικό μέσω πρεσβείας σε εξωτερικό όπως Παλαιστίνη, Συρία και Σερβία.
6. Καθημερινά στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες σε υλικά αγαθά που έχουν ανάγκη και με συχνές αποστολές σε εθελοντικές ομάδες και συλλόγους που υποστηρίζουν πρόσφυγες.
 Τα ρούχα και τα υποδήματα που προσφέρετε να είναι σε καλή κατάσταση όχι σκισμένα, όχι βρόμικα.
Όταν μας ζητάτε πράγματα και ενημερώνεστε οτι έχουν βρεθεί, παρακαλείστε εντός 10 ημερών να τα παραλαμβάνετε, αλλιώς θα δίνονται σε άλλες οικογένειες.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ”ΠΡΟΣΦΕΡΩ”
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6937191968 – 6971724357
ΟΔΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 8 ΑΧΑΡΝΑΙ ΜΕΝΙΔΙ
facebook: Σύλλογος Κοινωνικό Έργο Προσφέρω
blog: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ”ΠΡΟΣΦΕΡΩ”
- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -