KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι εθελοντές του Κοινωνικού έργου “ΠΡΟΣΦΕΡΩ” στις Αχαρνές

31/01/2016 08:27
2 '
Κοινωνικό έργο Προσέρω
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ
Το Κοινωνικό έργο ”Προσφέρω” με έδρα τις Αχαρνές απαρτίζεται από μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι αφιλοκερδώς και με την αμέριστη συμπαράσταση  του κόσμου, προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας.
Aδιαπραγμάτευτη  αρχή του συλλόγου είναι να μη ζητά χρήματα ως μορφή βοήθειας αλλά οτιδήποτε άλλο διαθέτει ο καθένας, όπως τρόφιμα,ρουχισμό και φάρμακα. Έτσι το Κοινωνικό έργο “Προσφέρω” συγκεντρώνει κουβέρτες, ρουχισμό για όλες τις ηλικίες, υποδήματα, παιχνίδια, σχολικά είδη, τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και φάρμακα ( όχι ληγμένα ). Επίσης, φάρμακα για τα Κοινωνικά φαρμακεία- ιατρεία διαφόρων περιοχών αλλά και τους Γιατρούς του Κόσμου, ενώ η  διαλογή του ρουχισμού γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας, που ζητάει την βοήθεια των εθελοντών.
Δράσεις του Κοινωνικού Έργου “ΠΡΟΣΦΕΡΩ”

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA
 
1. Στην τρίτη ηλικία, όπου αρκετές φορές έχει βοηθήσει, είτε ατομικά είτε σε ιδρύματα όπου φιλοξενούνται.
2. Στα μικρά παιδιά, όπου πολλές φορές τους πηγαίνει  με ρουχισμό, υποδήματα και παιχνίδια στα ιδρύματα όπου φιλοξενούνται, όπως Κιβωτό του Κόσμου, Λύρειο ίδρυμα, Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Βρεφών Μητέρα κτλ.
3. Στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ψυχιατρικά ιδρύματα και χρειάζονται ρουχισμό που φροντίζουμε να τους παρέχουμε, όπως στο ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, Δαφνί κτλ.
4. Στους συνανθρώπους μας που κοιμούνται έξω και δυστυχώς ακόμα και μικρά παιδιά. Όσο μπορούμε τους παρέχουμε ρουχισμό, υποδήματα, κουβέρτες αλλά και σπιτικό ζεστό φαΐ.
5. Επίσης έχουμε στείλει ανθρωπιστική βοήθεια σε ρουχισμό,υποδήματα αλλά και σε φαρμακευτικό υλικό μέσω πρεσβείας σε εξωτερικό όπως Παλαιστίνη, Συρία και Σερβία.
6. Καθημερινά στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες σε υλικά αγαθά που έχουν ανάγκη και με συχνές αποστολές σε εθελοντικές ομάδες και συλλόγους που υποστηρίζουν πρόσφυγες.
 Τα ρούχα και τα υποδήματα που προσφέρετε να είναι σε καλή κατάσταση όχι σκισμένα, όχι βρόμικα.
Όταν μας ζητάτε πράγματα και ενημερώνεστε οτι έχουν βρεθεί, παρακαλείστε εντός 10 ημερών να τα παραλαμβάνετε, αλλιώς θα δίνονται σε άλλες οικογένειες.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ”ΠΡΟΣΦΕΡΩ”
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6937191968 – 6971724357
ΟΔΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 8 ΑΧΑΡΝΑΙ ΜΕΝΙΔΙ
facebook: Σύλλογος Κοινωνικό Έργο Προσφέρω
blog: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ”ΠΡΟΣΦΕΡΩ”
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: