11.4 C
Athens
23 Φεβρουαρίου 2020
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ Κοπή πίτας με αναφορά στα προβλήματα για το σύλλογο Αγίας Παρασκευής Αχαρνών

Κοπή πίτας με αναφορά στα προβλήματα για το σύλλογο Αγίας Παρασκευής Αχαρνών

- Advertisement -

Δυναμική παρουσία είχαν οι κάτοικοι της συνοικίας της Αγίας Παρασκευής Αχαρνών στην κοπή της πίτας του συλλόγου, στις 7 Φεβρουαρίου. Τα άλυτα προβλήματα χρόνων αλλά και οι μικρές- πλην όμως – ουσιαστικές παρεμβάσεις του τελευταίου διαστήματος αποτέλεσαν τα βασικά σημεία αναφοράς τόσο από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Αρβανίτη όσο και του δημάρχου και των μελών της δημοτικής αρχής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Αρβανίτης κάλεσε τα μέλη του όπως  και τους εκπροσώπους του Δήμου να βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο με στόχο την επίλυση των προβλημάτων της συνοικίας. Επίσης, αναφέρθηκε επί τροχάδην στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και αφορούν στην επίστρωση δρόμων με 3Α και στη συλλογή μπαζών και σκουπιδιών από χώρους της συνοικίας.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός παραδέχτηκε ότι η περίοδος είναι δύσκολη αλλά υπάρχει θέληση -από την πλευρά της δημοτικής αρχής-για έργα στην περιοχή. Τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του κόσμου στον σύλλογο και στην προσπάθειά του να προωθήσει προτάσεις και ιδέες για τη βλετίωση της περιοχής.

Ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού Αναστάσιος Χίος ενθάρρυνε τους κατοίκους και τα μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν να διεκδικούν, στις δύσκολες,αυτές, εποχές και η δημοτική αρχή θα στέκετε δίπλα τους.

Ο αντιδήμαρχος εσόδων Θεόφιλος Αφουξενίδης ευχήθηκε καλή πρόοδο στο διοικητικό συμβούλιο και θυμήθηκε παλαιότερες εποχές όταν η Αγία Παρασκευή αποτελούσε την εξοχή του Μενιδίου. Όπως είπε η δημοτική αρχή καλείται να υλοποιήσει τα έργα υποδομής κι αυτο πρέπει να χει ορίζοντα πενταετίας. Τέλος, αφιέρωσε το κομμάτι του στα παιδιά της περιοχής που συνεχίζουν να παίζουν σε αλάνες.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Παναγιώτης Πολυμενέας μίλησε με θετικά λόγια για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου,τονίζοντας ότι ” είναι δραστήριο, τα μέλη του “πονάνε” τη γειτονιά και θα πετύχουν επίλυση ζητημάτων”. Όσον αφορά στα σχέδια του δήμου για την περιοχή είπε ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων του δήμου.

Κομμάτια από την πίτα του συλλόγου έκοψαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Θόδωρος Συρινίδης, ο αντιδήμαρχος τοπικής ανάπτυξης Αντώνης Παλιούρας, ο πρόεδρος της Αρωγής Νίκος Γκασούκας, ενώ το “παρών” έδωσε και ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ Γιώργος Δασκαλάκης.

Τα μέλη του συλλόγου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο και στην οποία πρόκειται να συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (5) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (3) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (10) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (11) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (12) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (1) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (6) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (7) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (9) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (2) (Custom) Κοπή_πίτας_Αγία_Παρασκευή (4) (Custom)

 

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Του Αγίου… καρέκλα τη Δευτέρα μέχρι και το μεσημέρι. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Και έρχεται η παροδική σημαντική αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε προϊδεάσει από την προηγούμενη βδομάδα. Η νέα...

Άγρια καταδίωξη της ΟΠΚΕ στις Αχαρνές για τη σύλληψη ληστών. Μεταξύ αυτών ένας 17χρονος

Συνελήφθησαν στις Αχαρνές, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 3 άτομα ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, μέλη σπείρας, που κατηγορούνται για τα...

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μαθήματα στο Κέντρο Μάθησης Η/Υ Φυλής

Συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι αιτήσεις συμμετοχής στα δωρεάν μαθήματα του Κέντρου Μάθησης Η/Υ Φυλής για το νέο σχολικό έτος 2019 -20 στα τμήματα...

Το πρόβλημα με το Σχέδιο Πόλης είναι εκρηκτικό στο Πανόραμα Αχαρνών!

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ο Σύλλογος «Πανόραμα εν Δράσει» , που εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν...
- Advertisment -