KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Σε χωματερή έχει μετατραπεί το εργοτάξιο του δήμου Φυλής

16/02/2016 15:02
Ανανεώθηκε 17/02/2016 17:33
2 '
εργοτάξιο, δήμος Φυλής, Φυλή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μπάζα, χώματα, ογκώδη αντικείμενα και κάθε λογής σκουπίδια που σχηματίζουν βουνά από μικρές χωματερές συνθέτουν την εικόνα που αντικρίζει όποιος επισκέπτεται το εργοτάξιο του δήμου Φυλής, εκεί όπου καθημερινά βρίσκονται τα συνεργεία Καθημερινότητας και Πρασίνου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η ειρωνεία είναι πως ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης κατηγορούσε δημόσια την προηγούμενη διοίκηση του δήμου για την κατάσταση που παρέλαβε στο εργοτάξιο και δε δίσταζε, σε κάθε ευκαιρία, να δηλώνει ότι στόχος του ήταν να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των εργαζομένων.

Όπως φαίνεται, ωστόσο, από τις εικόνες, όχι μόνο δεν τις βελτίωσε αλλά φρόντισε να τις κάνει ακόμα… χειρότερες, μεταφέροντας μπάζα, σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα από διάφορες περιοχές, τα οποία εναποθέτει στο αμαξοστάσιο. Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός που δείχνει, σε όλο του το μεγαλείο, την μετατροπή του χώρου σε μικρή χωματερή.

Πηγές των εργαζομένων τονίζουν ότι και κατά το παρελθόν, σε δύσκολες περιόδους, όταν για παράδειγμα υπήρξε πρόβλημα με το ΧΥΤΑ, έφερναν μπάζα από διάφορες περιοχές, προκειμένου να μη βρίσκονται μέσα στην πόλη και σε κατοικημένες περιοχές αλλά κάθε εβδομάδα άδειαζαν το χώρο και τα πήγαιναν στη χωματερή. Τώρα, η κατάσταση είναι σχεδόν μόνιμη.

Κάποιος, μάλλον, πρέπει να ενημερώσει τον αντιδήμαρχο (παραφράζοντας τη γνωστή ρήση) ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να δηλώνει τίμια αλλά και να είναι, τουτέστιν όταν λέμε ότι συναντούμε ένα πρόβλημα να το λύνουμε και όχι να το πολλαπλασιάζουμε…

 

εργοτάξιο, δήμος Φυλής, Φυλή

εργοτάξιο, δήμος Φυλής, Φυλή

εργοτάξιο, δήμος Φυλής, Φυλή

εργοτάξιο, δήμος Φυλής, Φυλή

εργοτάξιο, δήμος Φυλής, Φυλή

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: