KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς το 4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

19/05/2012 09:19
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

gymnasio 4o liosiaΜια πολύ όμορφη γιορτή παρουσίασαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου τους με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τη παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2011- 2012 και ειδικότερα τα περιβαλλοντικά προγράμματα: «Νήρον ύδωρ – Το νερό στη πόλη μας» και «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του σχολείου μας» καθώς και τα πολιτιστικά προγράμματα «Εύρηκα ταινία» και «Άρχισε γλώσσα μ’ άρχισε, τραγούδια ν’ αραδιάζεις».

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η γιορτή συνεχίστηκε με μουσικό πρόγραμμα και χορευτικά από τις καλλιτεχνικές ομάδες των μαθητών και ολοκληρώθηκε με την απονομή επαίνων σε τμήματα ομάδες και μαθητές του σχολείου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, τους καθηγητές και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Μαρία Γκιζιάκη για τις προσπάθειες που έγιναν σε όλη τη σχολική χρονιά για τη πλούσια εκπαιδευτική και πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύχθηκε.

 

Λεζάντες: 1. Παρουσίαση του προγράμματος “Νήρον – ‘Υδωρ” 2. Επίσημοι, γονείς και καθηγητές γέμισαν την αίθουσα 3. Περίπτερο με εκθέματα των παιδιών

gymnasio 4o liosia1 gymnasio 4o liosia2 gymnasio 4o liosia3
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: