KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

“Στόχος να συσπειρώσουμε το ηπειρώτικο στοιχείο” τόνισε ο Χρήστος Ρούσσας

16/09/2012 19:38
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ipirotiko glendi rousas΄Εχοντας ως κυρίαρχο στόχο την συσπείρωση του ηπειρώτικου στοιχείου της περιοχής και την ανάδειξη του πλούσιας ηπειρωτικής κληρονομιάς, το Δ.Σ του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων κατάφερε να το κάνει πράξη, “κόντρα στον καιρό και τις δυσκολίες” όπως ανέφερε στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του Χρήστος Ρούσσας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο “πρώτος τη τάξει” ενός ιδιαίτερα δραστήριου Δ.Σ που αποτελείται από νέα και γεμάτα όρεξη παιδιά και που ενώνει τους Ηπειρώτες με ένα στενό δέσιμο, επεσήμανε την ανάγκη να μην χαθεί τίποτε από την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, ευχαρίστησε το δήμο Φυλής για την στήριξή του αλλά και τον κόσμο που αποδεικνύει διαρκώς την αγάπη του.

Συγκινητική και ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή της βράβευσής του Χρήστου για την προσφορά του στον σύλλογο ως πρόεδρος και, όχι μόνο, από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ

 

Ολόκληρη η ομιλία του Χρήστου Ρούσσα έχει ως εξής:

Πατριώτες , Πατριώτισσες Φίλες και Φίλοι, αγαπητοί και αξιότιμοι προσκεκλημένοι μας,

Σας ευχαριστώ όλους θερμά, που τιμήσατε με την παρουσία σας, την αποψινή μας εκδήλωση. Απόψε, κόντρα στον καιρό και στις δυσκολίες, πραγματοποιήσαμε ένα ηπειρώτικο συναπάντημα που για καιρό είχε να γίνει… Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας απόψε κέρδισε ένα στόχο του. Την συσπείρωση του ηπειρώτικου στοιχείου της περιοχής καθώς και την ανάδειξη του πλούσιας ηπειρωτικής κληρονομιάς μας.

Η λαϊκή παράδοση και η πολιτιστική κληρονομιά μας, αποτελούν στοιχεία της ταυτότητας μας και δεν πρέπει να τα αφήσουμε να χαθούν για κανένα λόγο. Θέλω λοιπόν, να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή και την συμβολή σας, στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές για τις υπηρεσίες τους.

Να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο του δήμου Φυλής κ. Δημήτρη Μπουραίμη και που είναι στο πλευρό μας και στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο μας.

Επίσης να ευχαριστήσω για την συμβολή του στην εκδήλωση:

-Τον Κώστα Σκαμαντζούρα, Πρόεδρο του αθλητικού & πολιτιστικού οργανισμού και πρώην πρόεδρο του συλλόγου μας.

Να ευχαριστήσω θερμά, τους ηπειρώτες χορηγούς μας, και τα καταστήματα της περιοχής μας, που παρά την κρίση, ανταποκρίθηκαν με προθυμία προσφέροντας αξιόλογα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

Φίλες και φίλοι,

Όταν βρίσκεσαι ανάμεσα στον ΠΕΤΡΟ ΛΟΥΚΑ & τον ΑΝΤΩΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ και έχεις μπροστά σου, όλους εσάς, το αισθημα που νιωθεις είναι,

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ & ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: