KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε ο παιδικός σταθμός του Αγ. Ιωάννη Άνω Λιοσίων

12/10/2012 09:46
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 agiasmos paidikou ag.ioanniΜε φόντο τα, όμορφα, ανακαινισμένα κτίρια και παρουσία του προέδρου των παιδικών σταθμών Κώστα Παπαιωάννου, τα δεκάδες παιδιά του βρεφικού και παιδικού σταθμού του Αγίου Ιωάννη στα Άνω Λιόσια, παρακολούθησαν μαζί με τους γονείς τους, την επίσημη “πρώτη” με τον καθιερωμένο, πλέον, αγιασμό. Οι διευθύντριες των δυο σταθμών καλωσόρισαν τους γονείς και επεσήμαναν ότι με την πολύτιμη βοήθεια του κ. Παπαιωάννου, δεν θα λείψει και φέτος τίποτε από τα παιδιά τους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών επανέλαβε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στους γονείς και τόνισε ότι φέτος το νομικό πρόσωπο προτίθεται να προχωρήσει σε νέες δράσεις, με σκοπό ακόμα καλύτερη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών των σταθμών.

Τέλος, στον σύντομο λόγο του ο παπα-Νικόλας τόνισε ότι οι γονείς μιμούνται τα παιδιά και τους προέτρεψε να ασχολούνται περισσότερο μαζί τους και να ακούν τις συμβουλές των παιδαγωγών, γιατί “το κάθε τι χτίζεται γερά από τα θεμέλια”.

 

 

Λεζάντες: 1. Ο Κώστας Παπαιωάννου με τον παπα- Νικόλα και τις διευθύντριες των σταθμών 2,3,4,5. Οι γονείς και τα αγγελούδια τους παρακολουθούν τον αγιασμό 6. Κώστας Παπαιωάννου

agiasmos paidikou ag.ioanni1 agiasmos paidikou ag.ioanni2 agiasmos paidikou ag.ioanni3
agiasmos paidikou ag.ioanni4 agiasmos paidikou ag.ioanni5 agiasmos paidikou ag.ioanni6

 

 

Δείτε σε βίντεο τι προέτρεψε τους γονείς ο παπα – Νικόλας:

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: