KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Καταδίωξη με τραυματισμό αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Χασιά

14/04/2016 18:57
2 '
ομάδα ΔΙΑΣ, αστυνομικοί
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

“Άγιο” είχαν το μεσημέρι δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όταν η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν ανετράπη, στη λεωφόρο Φυλής στη Χασιά, ύστερα από άγρια καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τσιγγάνοι.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στη λεωφόρο, στο ύψος της Παναγίας Κανάλα, έκαναν σήμερα σε διερχόμενο φορτηγάκι να σταματήσει για έλεγχο. Μέσα σε αυτό επέβαιναν 2 άνδρες και μια γυναίκα νεαρής ηλικίας, καθώς και ένα παιδί, όλοι Ρομά. Ο οδηγός του φορτηγού όχι μόνο δε σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να εξαπολύσουν κυνηγητό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο ύψος της πλατείας της Χασιάς, το φορτηγάκι εγκλωβίστηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα και ο ένας αστυνομικός κατέβηκε από τη μηχανή, επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού και να ακινητοποιήσει το όχημα. Ωστόσο, ο δρόμος άνοιξε και το φορτηγάκι ξεκίνησε αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν πάλι τη καταδίωξη αλλά λίγα μέτρα πιο πέρα, η μια μοτοσυκλέτα από τις δυο ανετράπη, όταν πετάχτηκε μπροστά της ένα σκυλί και δεν πρόλαβε να φρενάρει. Σύμφωνα με μάρτυρες, η μηχανή αναποδογύρισε αρκετές φορές ενώ οι δυο αστυνομικοί σύρθηκαν στο έδαφος. Ευτυχώς, κανένας από τους δυο δε χτύπησε σοβαρά, καθώς εικάζεται ότι τους προστάτευσε η στολή, έφεραν ωστόσο μώλωπες και εκδορές στα χέρια και το σώμα τους.

Οι τσιγγάνοι κατάφεραν να διαφύγουν με το κλεμμένο όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ από θαύμα, επίσης, το χωριό δε θρήνησε θύματα μεταξύ των περαστικών, καθώς το όχημα κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον πλακόστρωτο κεντρικό δρόμο, χωρίς να υπολογίζει τους ανθρώπους που περπατούσαν σε αυτό.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: