KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Εντυπωσίασαν τα “έργα τέχνης” των παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς Άνω Λιοσίων

18/12/2012 07:31
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

paidikoi-ekthesiΜια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, με ξωτικά, Άγιο Βασίλη, παιδικές φιγούρες, χαρούμενες φωνές και χαμογελαστούς γονείς έζησε την περασμένη Κυριακή, η αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του δημαρχείου Φυλής. Εκεί, όπου όλοι, γονείς, φίλοι, συγγενείς, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ζωγραφικές δημιουργίες των παιδιών των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων και παράλληλα, να νιώσουν το μήνυμα της ανιδιοτελούς αγάπης που θέλησαν απλόχερα να προσφέρουν.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τα έργα που εκτέθηκαν αποτελούν κομμάτι από «έναν κόσμο με χαρούμενα παιδιά», όπως εκείνα τον βίωσαν όλο αυτό το διάστημα που ξεδίπλωναν, μέρα με την ημέρα, στους καμβάδες το ταλέντο και τα συναισθήματά τους. Τα έργα τέχνης των μικρών ζωγράφων θα διατεθούν, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, στο Ίδρυμα για το Παιδί και την Οικογένεια «Ελπίδα» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, προκειμένου να διακοσμούν τους χώρους όπου νοσηλεύονται παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Παράλληλα, με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο και το bazaar παλαιού βιβλίου, με τιμές ανά βιβλίο 1 και 2 ευρώ, τα έσοδα από το οποίο θα δοθούν για την αναδοχή παιδιού σε συνεργασία με την οργάνωση ACTIONAID. Να σημειωθεί, ότι τα στοιχεία και η φωτογραφία του παιδιού έχουν ήδη διατεθεί στο νομικό πρόσωπο ενώ με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα μπορέσουν οι παιδικοί σταθμοί να διατηρήσουν την αναδοχή για πέντε χρόνια.

Όλοι οι επισκέπτες κεράστηκαν σπιτικά χριστουγεννιάτικα γλυκά και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά, υγεία και περισσότερες προσδοκίες.

 

 

Λεζάντες: 1,2. Ζωγραφικές δημιουργίες των παιδιών στον καμβά 3. Φωτογραφία του παιδιού, την αναδοχή του οποίου ανέλαβαν οι παιδικοί σταθμοί Άνω Λιοσίων 4,5. Ο Κώστας Παπαιωάννου με τις διευθύντριες και παιδαγωγούς των σταθμών 6. Ο Κώστας Παπαιωάννου και η Ντίνα Κοκκόρια με την ψυχολόγο Βασιλική Κάκκαβου και την εργοθεραπεύτρια των σταθμών 7. Ιωάννα Σταθοπούλου, Κώστας Παπαιωάννου, Γιώτα Δεικτάκη 8. Ο Κώστας Παπαιωάννου με μαμάδες που τα παιδιά τους πάνε στο νηπιαγωγείο αλλά εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις δραστηριότητες των παιδικών σταθμών 9. Ο Κώστας Παπαιωάννου με παιδαγωγούς και εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς 10, 11. Μια φωτό με τον Άγιο Βασίλη 12. Ο παπα-Νικόλας με τα αγγελούδια του 13,14,15. Κερνώντας γλυκίσματα, ζωγραφίζοντας στα παιδιά αγαπημένες μορφές και φουσκώνοντας μπαλόνια 16. Εργαζόμενες κερνούν παραδοσιακά γλυκά στην είσοδο 17. Η Ιωάννα Λιόση με την πανέμορφη κόρη της 18. Ο κόσμος κατέκλυσε την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη

paidikoi-ekthesi1 paidikoi-ekthesi2 paidikoi-ekthesi3
paidikoi-ekthesi4 paidikoi-ekthesi5 paidikoi-ekthesi6
paidikoi-ekthesi7 paidikoi-ekthesi8 paidikoi-ekthesi9jpg
paidikoi-ekthesi10 paidikoi-ekthesi11 paidikoi-ekthesi12
paidikoi-ekthesi13 paidikoi-ekthesi14 paidikoi-ekthesi15
paidikoi-ekthesi16 paidikoi-ekthesi17 paidikoi-ekthesi18

 

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: