KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

“Καλή επιτυχία” κορίτσια!!

18/03/2013 21:45
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

basket2o lykeioΝα κρατήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και να ξαναφέρουν το κύπελλο στο σχολείο τους θα επιδιώξουν, με κάθε τρόπο, τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων, που αναχωρούν την Τρίτη για την Κοζάνη, όπου θα διεξαχθεί το πανελλήνιο διασχολικό πρωτάθλημα Ελλάδας-Κύπρου. Στις αποσκευές τους, εκτός από την ιστορία τους, κομίζουν πίστη, αισιοδοξία, ελπίδα, δύναμη, θέληση και ικανότητα…

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Κερδίζοντας τον τελευταίο αγώνα που δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ζωφριάς την Παρασκευή, τα “χρυσά” κορίτσια του σχολικού μπάσκετ κέρδισαν και το εισιτήριο της πρόκρισης στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Ελλάδας και Κύπρου, οι αγώνες μεταξύ των οποίων θα διεξαχθούν από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου, σε Κοζάνη – Πτολεμαίδα. Εκεί θα αντιμετωπίσουν ομάδες – θηρία από γνωστά ιδιωτικά σχολεία αλλά είναι αποφασισμένα να δώσουν, για άλλη μια φορά, όλο τους τον εαυτό.

“Πάμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κερδίζουμε 15 ολόκληρα χρόνια. Ευελπιστούμε ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Το ηθικό των κοριτσιών είναι ακμαίο, η ομάδα είναι πλήρης, τραυματισμοί δεν υπάρχουν, θα κάνουμε το καλύτερο. Οι δυσκολίες είναι πάντα δυσκολίες, οι αντίπαλες ομάδες είναι ικανές αλλά θα κάνουμε το καλύτερο” δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κάββουρας στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, κατά την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής δήμου Φυλής Θεοδόση Δρόλια καθώς και τον πρόεδρο του πολιτιστικού και αθλητικού Οργανισμού Κώστα Σκαμαντζούρα για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα καθώς επίσης και τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου Ζωφριάς Βαγγέλη Μπατιστάτο, για τη βοήθειά του.

Ευχή όλων, αυτή η “χρυσή” ομάδα να επιστρέψει πάλι πρωταθλήτρια!

 

 

Οι “χρυσές” πρωταθλήτριες, κατά την τελευταία τους προπόνηση, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Γιώργου Κάββουρα

basket2o lykeio1 basket2o lykeio2 basket2o lykeio3

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: