KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Ζωγραφίζοντας το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων…

30/05/2013 15:46
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

graffiti 2o gymΜια άλλη όψη, πολύχρωμη, ιδιαίτερη και φωτεινή, απέκτησε το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων με το γκράφιτι που διακοσμεί τους τοίχους, για το οποίο συνεργάστηκε η ομάδα των Carpe Diem με τους μαθητές του σχολείου. Πρόκειται για συνεργασία στα πλαίσια του προγράμματος του υπουργείου Παιδείας “Urban Act: Ζωγραφίζοντας τα σχολικά κτίρια”, με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση τους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τον κεντρικό τοίχο του 2ου Γυμνασίου ζωγράφισε ο Same84, ο οποίος μαζί με τον Κυριάκο Ιωσηφίδη βοήθησαν τους μαθητές να κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις. Η «επιχείρηση» αισθητικής αναβάθμισης του κτιρίου δεν θα σταματήσει εδώ, αφού οι μαθητές θα συνεχίσουν για να ζωγραφίσουν και τους υπόλοιπους τοίχους.

Την σημαντική συνεισφορά της ομάδας κατασκευών του σχολείου “Μάθε τέχνη κι άσε την…” και της υπεύθυνης καθηγήτριας Ελένης Αθανασίου για την προσφορά των εσόδων του πασχαλινού bazaar, επεσήμανε η διευθύντρια Μαρία Κωτσέλη. Η ίδια ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους στην λαχειοφόρο αγορά με έπαθλο ένα τριήμερο ταξίδι στην Πορταριά Πηλίου, προσφορά της IQ HOLIDAYS καθώς και την δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή και τον πρόεδρό της Θεοδόση Δρόλια για την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε προσπάθεια του σχολείου.

 

graffiti 2o gym1 graffiti 2o gym2 graffiti 2o gym3
graffiti 2o gym4 graffiti 2o gym5 graffiti 2o gym6
graffiti 2o gym7

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: