KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Εγκρίνεται η μελέτη για τη δημιουργία Πνευματικού Κέντρου στη Ζωφριά

25/07/2013 10:12
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

zofria ekklisiaΣτην επόμενη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Φυλής αναμένεται να εγκριθεί η μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας για την μεταφορά και την διαμόρφωση των οικίσκων, που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχετική άδεια έχει δοθεί από την Πολεοδομία ενώ η μελέτη αφορά στην κατασκευή των βάσεων όπου θα τοποθετούν οι τέσσερις λυόμενοι οικίσκοι, την μεταφορά τους καθώς και την εσωτερική τους βελτίωση και διαμόρφωση (φινιρίσματα, υδραυλικές, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου.

Αμέσως μετά την έγκρισή της μελέτης από την οικονομική επιτροπή, το έργο αναμένεται να ανατεθεί σε εργολάβο ενώ κάποιες ενέργειες θα γίνουν με ίδια μέσα του δήμου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η τεχνική υπηρεσία του δήμου θα καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να παραδοθεί το έργο το συντομότερο δυνατό, παρά το γεγονός ότι «σκοντάφτει» στους θερινούς μήνες και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: