KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

SOS για το πάρκο Τρίτση εκπέμπει ο Νίκος Ζενέτος. Δείτε σε βίντεο την εγκατάλειψη του από την πολιτεία

10/06/2016 09:59
Ανανεώθηκε 10/06/2016 10:32
2 '
Νικος Ζενετος, δημος Ιλιου, παρκο Τριτση, κινητοποιηση, συγκεντρωση
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πάρκο Τρίτση, την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 10 το πρωί, ζητά ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη σωτηρία και το μέλλον του πιο σημαντικού πνεύμονα πρασίνου που διαθέτει η περιοχή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στόχος της κινητοποίησης είναι η αφύπνιση της πολιτείας, η οποία, αν και έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που το πάρκο αποδόθηκε με τυμπανοκρουσίες και συγχαρίκια στον ΑΣΔΑ, δεν έχει διαθέσει ούτε ένα ευρώ για τη συντήρησή του.

Στην περίπτωση που το αρμόδιο Υπουργείο δε μπορεί να ανταποκριθεί στην υποχρέωση που έχει να καταβάλλει το απαιτούμενο ποσό, η διοίκηση Ζενέτου προτείνει να παραχωρηθεί το πάρκο Τρίτση στον δήμο Ιλίου, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει το ποσό που χρειάζεται για τη λειτουργία του από το ταμειακό του αποθεματικό, διαθέτοντας παράλληλα τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και το στελεχιακό του δυναμικό για τη συντήρησή του.

Δείτε τη δήλωση του Νίκου Ζενέτου και την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει σήμερα το πιο σημαντικό πάρκο της Δυτικής Αττικής:

 

 

Στο μεταξύ, δυναμική και σύσσωμη παρουσία είχε η δημοτική αρχή Ιλίου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, κατά την ενημέρωση – συζήτηση για το πάρκο Τρίτση. Ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος κατέθεσε τις προτάσεις της διοίκησης και ζήτησε τη συνδρομή της περιφέρειας, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για την αξιοποίηση και απόδοσή του στους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας.

 

Νικος Ζενετος, δημος Ιλιου, παρκο Τριτση, κινητοποιηση, συγκεντρωση Νικος Ζενετος, δημος Ιλιου, παρκο Τριτση, κινητοποιηση, συγκεντρωση

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: