15.2 C
Athens
11 Δεκεμβρίου 2019
No menu items!
Αρχική ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΥΛΗ Βολές από Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων κατά Κρεμμύδα. "Θα απευθυνθούμε στους αρμόδιους...

Βολές από Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων κατά Κρεμμύδα. “Θα απευθυνθούμε στους αρμόδιους κατά το νόμο για το που πήγαν τα χρήματα της πρωτοβάθμιας”

- Advertisement -

Με αιχμές κατά του προέδρου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιάννη Κρεμμύδα σχετικά με τα χρήματα, ύψους 900.000 ευρώ που έχει διαχειριστεί, εξαπέλυσε η Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων. Τρεις μήνες μετά το αίτημά τους να ενημερωθούν από τις δυο σχολικές επιτροπές του δήμου σχετικά με το που και πως διαχειρίστηκαν τα κονδύλια που τους δόθηκαν, οι γονείς επανέρχονται με μια αιχμηρή ανακοίνωση, προειδοποιώντας ότι θα απευθυνθούν στους αρμόδιους κατά το νόμο για να πάρουν τις απαντήσεις που ζητούν.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων:

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ

( Έδρα : Σχολικό κτίριο 1ουΔημ. Άνω Λιοσίων

τηλ.  6980983894 ,  6934617981)

 

14/06/2016

Αγαπητοί γονείς,

Η Ένωση Γονέων ασχολείται με τα προβλήματα που προκύπτουν στο χώρο της παιδείας και επικεντρώνεται στην ουσία για την επίλυση τους . Τα ζητήματα που μπαίνουν είναι από τους ίδιους τους γονείς και είμαστε  υποχρεωμένοι να τα αναδείξουμε και να τα προβάλουμε.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τααποτελέσματα της επιστολής που στείλαμε στις 29/3/2016  στις σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφορούσε ερωτήσεις για τα χρήματα των σχολικών επιτροπών και τις δραστηριότητες τους.

Στο ΔΣ της Ένωσης  Γονέων   παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας  Σχολικής  Επιτροπής επιστολή με λεπτομερή περιγραφή των δαπανώνπου αφορά το ποσό των 373.204,34 ευρωκαι η επιστολή επισυνάπτεται .

Από την πλευρά της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  υπήρξε επιστολή που επισυνάπτεται και αναφέρει έλεγχο από ορκωτούς  λογιστές,  και επιπλέον μας ζητά να περάσουμε από το γραφείο του για να μας δώσει τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει.

Στις 18/5/2015 λάβαμε εκ νέου επιστολή που ενημερωνόμαστε

ότι  εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απολογισμοί του και συνεχίζεται ο έλεγχος από ορκωτούς λογιστές .Για άλλη μια φορά δεν έχουμε κανένα στοιχείο για το που δόθηκαν τα χρήματα   και επιπλέον αναιρεί την ίδια του την επιστολήπου δήλωνε ότι με χαρά θα μας δώσει τις απαντήσεις που ζητήσαμε .

Μέχρι σήμερα 14/6/2015 παρόλο που έγιναν οι απαραίτητες επισκέψεις και τηλέφωνα δεν έχουμε στα  χέρια μας κανένα  έγγραφο και καμία ενημέρωση μετά από 3 μήνες  .

Επειδή όμως το ποσό των  917.697,90 ευρώ είναι πραγματικό και δόθηκε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες  έχουμε κάθε δικαίωμα και ηθική υποχρέωση   να μάθουμε που έχει διατεθεί .

Η Ένωση Γονέων σκοπεύει το επόμενο χρονικό διάστημα  να απευθυνθεί στους αρμόδιους σύμφωνα με τον νόμο  για να πάρει τις απαντήσεις που θέλει σχετικά με τα χρήματα της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής .

Τέλος θέλουμε να γνωστοποιήσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι τα μέλη της Ένωσης Γονέων βρίσκονται στο χώρο της παιδείας αρκετά χρόνια και έχουν την πείρα και την γνώση να απευθύνονται κατά περίπτωση στα αρμόδια θεσμικά όργανα για την συνεργασία και την επίλυση συγκεκριμένων ζητημάτων .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΜΠΛΕΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑ                                   ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

Κοιν Γραφείο Δημάρχου

Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας  Σχολικής  Επιτροπής

Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σε Αγίους Αναργύρους, Καματερό & Ίλιον συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπές αυτοκινήτων. Κατηγορούνται ακόμα 10 άτομα

Συνελήφθησαν σε Αγίους Αναργύρους, Καματερό και Ίλιον, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, 3 άτομα, εκ των οποίων 2...

Meteoacharnes: Βροχοπτώσεις και πάλι το Σάββατο. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

Χωρίς βροχόπτωση, από τις πρωινές ώρες, θα είναι η Πέμπτη. Τα όποια φαινόμενα, αναμένεται να έχουν απομακρυνθεί τις πρώτες πρωινές...

Εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων στο δήμο Αχαρνών

Το Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αχαρνών, σας προσκαλεί να συμμετέχετε...

Νέα Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών η Αγγελική Ζαχαριάδη

Νέα δημοτική σύμβουλος Αχαρνών ορκίστηκε ενώπιον του δημάρχου Σπ. Βρεττού, η κα Αγγελική Ζαχαριάδη η οποία καταλαμβάνει τη θέση της εκλιπούσας...
- Advertisment -