KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Η απάντηση της Τ.Ο ΝΔ στα σχόλια για την επίσκεψη Μητσοτάκη στις Αχαρνές

22/06/2016 11:30
Ανανεώθηκε 22/06/2016 12:06
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η επίσκεψη στην πόλη μας του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυριανού Πρωθυπουργού δείχνει ότι ενόχλησε πολλούς στην πόλη μας.Τίμησε την δέσμευση του ότι θα ξαναερχόταν στην πολύπαθη πόλη με αφορμή τα γεγονότα που εξελίσσονται στην Ελληνική οικονομία. Συναντήθηκε με φορείς της πόλης όπου του ανέλυσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μινιμαλιστής στις δεσμεύσεις όπως πάντα,  δεν έταξε «νταούλια και πεντοζάλια» στο δημότη των Αχαρνών προσπάθησε όμως να δώσει όραμα και ελπίδα στον πολίτη ο οποίος έχει υποστεί τα πάνδεινα από την ετερόκλητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κ ΑΝΕΛ. Στη δήλωση του αναφερόμενος  στην υψηλή ανεργία που μαστίζει την περιοχή, τόνισε ότι ο Δήμος Αχαρνών έχει πολλούς μακροχρόνια ανέργους και σημείωσε πως «η ανάπτυξη, οι επενδύσεις και οι θέσεις εργασίας δεν έρχονται με προκαταβολές φόρων και υψηλή φορολογία».

«Την  ώρα που ο κ. Τσίπρας μιλάει για τη “δίκαιη ανάπτυξη”, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, εγώ είμαι εδώ, στο Μενίδι, για να μιλήσω για δουλειές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι αδιέξοδη. Επανέλαβε «πως η Νέα Δημοκρατία θέλει να συνάψει μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες» και πρόσθεσε ότι «σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα τελικά έκανε, εμείς δεν υποσχόμαστε ότι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Εμείς θα διανύσουμε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο».

Είναι ειρωνεία οι τοπικοί αντιπρόσωποι ενός κόμματος που δεν τήρησε καμία υπόσχεση του να προβαίνουν σε ανακοινώσεις.

Η σημερινή ετερόκλητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεπέρασε τον Θατσερισμό επιβάλλοντας δυσβάστακτους φόρους πλήττοντας ιδιαίτερα τις   παραγωγικές τάξεις  προχώρησε δε, σε  μειώσεις μισθών και συντάξεων μειώνοντας ταυτόχρονα την αγοραστική δύναμη του μισθωτού και συνταξιούχου με συνέπεια ακόμη μεγαλύτερη κάμψη της τοπικής οικονομίας   και προσανατολίζεται   σε κατάργηση του συνδικαλιστικού νόμου και απελευθέρωση των απολύσεων.

 Ο Έλληνας πολίτης πόσο άλλο να αντέξει αυτού του είδους τα ψέματα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας;

Ο  Έλληνας πολίτης δεν αντέχει άλλο τα ΨΕΜΑΤΑ της ετερόκλητης κυβέρνησης και θα δώσει σύντομα την απάντηση που αναλογεί  στην ετερόκλητη  κυβέρνηση που μόνο όραμα έχουν τη διαχείριση της φτώχειας και την απόλυτη φτωχοποίηση  τον Ελληνικού  λαού.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΛΑΧΟΥ                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: